بررسی و آموزش مفاهیم مهم و پربرخورد حقوقی کشور

منوی کاربری


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
موضوعات
خبرنامه
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



لینک دوستان
آخرین مطالب
دیگر موارد
آمار وب سایت

آمار مطالب

:: کل مطالب : 322
:: کل نظرات : 0

آمار کاربران

:: افراد آنلاین : 1
:: تعداد اعضا : 0

کاربران آنلاین


آمار بازدید

:: بازدید امروز : 6
:: باردید دیروز : 192
:: بازدید هفته : 198
:: بازدید ماه : 758
:: بازدید سال : 1946
:: بازدید کلی : 11722
نویسنده : وکیل 23
یک شنبه 7 اسفند 1401

شماره وکیل خانواده 09124920000

ممکن است اصطلاح “وکیل خانواده” را شنیده باشید و تعجب کرده باشید که معنی آن چیست. تشخیص اینکه وکیل چه نوع پرونده هایی را می تواند برای شما انجام دهد می تواند گیج کننده باشد. اگر طلاق می گیرید، به دنبال حضانت فرزندان هستید، یا به کمک برای آماده سازی قبل از ازدواج نیاز دارید، باید به یک وکیل خانواده مراجعه کنید. ما در این مطلب”شماره وکیل خانواده 09124920000” قصد داریم راه های ارتباطی با این وکیل را درج کنیم.

شماره وکیل خانواده 09124920000

شماره تلفن وکیل خانواده

قوانین آنقدر وسعت دارند که یک فرد عادی در توانش نیست که بتواند به تمام این قوانین آگاهی کامل داشته باشد.

وکیل خانواده نیز برای حرفه ای بودن و تخصص داشتن در حوضه خانواده تمام وقت و تجربیاتش در این حوضه فعالیت کرده تا بتواند به تمام ریزه کاری ها و قوانین خانواده آگاهی کامل داشته باشد.

وکیل خانواده ارائه مشاورات مخصوص و ارائه روش های منحصر به فرد برای پیروزی در پرونده کمک بسیار شیانی میکند.

برای ارتباط تلفنی و اخذ وکیل خانواده از شماره تلفن های زیر میتوانید استفاده کنید.

 شماره تلفن وکیل خانواده ⟸ ⟸ ⟸ 09124920000

وکلای خانواده به کدام نوع پرونده ها رسیدگی می کنند؟

وکلای خانواده انواع مختلفی از پرونده ها را انجام می دهند، از جمله:

  • طلاق
  • طلاق توافقی
  • تقسیم اموال
  • حضانت فرزند
  • حمایت از کودک
  • قراردادهای قبل از ازدواج و پس از ازدواج
  • قراردادهای جدایی
  • اجرا و تعدیل احکام دادگاه خانواده
  • دعاوی تقصیر زناشویی
  • مسائل مربوط به خشونت خانگی

همه این نوع موارد شامل روابط خانوادگی است. به ویژه طلاق می تواند برای خانواده ها پیچیده و استرس زا باشد. پرونده طلاق ممکن است شامل تقسیم دارایی، حمایت از همسر، حضانت فرزند و مسائل مربوط به حمایت از کودک و همچنین توافقات قبل از ازدواج یا پس از ازدواج باشد. وکلای خانواده با روند طلاق آشنایی دارند و می توانند به شما کمک کنند تا در این فرآیند پیمایش کنید و استراتژی را تهیه کنید که به بهترین وجه متناسب با نیازها و موقعیت شما باشد.


:: بازدید از این مطلب : 136
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : وکیل 23
جمعه 28 بهمن 1401

وکیل خانم در تهران 02188403987

وکیل زن: وقتی نوبت به حل مشکلات در خانواده می رسد، همه دوست دارند آن را مخفی نگه دارند. اما وقتی شرایط از کنترل خارج می شود و در حوضه وکلا قرار می گیرد، ممکن است مواجهه با عواقب آن کمی دشوار شود. از این رو افراد ترجیح می دهند برای حل مسائل خانوادگی خود مانند طلاق، حضانت فرزندان، مسائل بسیار شخصی و غیره از وکیل زن استفاده کنند.

اگرچه مردان بیشتری به عنوان قاضی و وکیل انتخاب می شوند، شاید به همین دلیل است که مردم به طور استراتژیک یک وکیل زن را استخدام می کنند. اعتقاد بر این است که زنان در مقایسه با مردان منطقی‌تر، منصف‌تر و کمتر جنگجو هستند. همچنین ممکن است یک وکیل زن به گونه ای بر قضات و مخالفان تأثیر بگذارد که مردان توانایی کافی را نداشته باشند

وکیل زن کیست ؟

وکیل زن کسی است که از طرف شخص حقیقی یا حقوقی طی قراردادی متعهد میشود که به عنوان یک نماینده قانونی در مراجع قضایی از حق و حقوق موکل خود دفاع کند .

وکیل خانم در تهران

خصوصیات موکل خانم

وکیل زن برای موکل خانم بسیار آرام بخش و کمک رسان خواهد بود ،به دلیل هم جنس و همفکر بودن احساس میکند از طرفوکیل زن مورد درک قرار می گیرد. وکلای زن با دقت بالایی که دارد میتواند بهترین راهحل را برای پرونده شما انتخاب کند،بیشتر خانم ها در پرونده از ریزبینی و دقت بالایی برخوردار هستن.

وکیل خانم در طلاق

معمولا زوجین برای طرح دعاوی خانواده به وکیل زن نیاز دارند. دعاوی خانواده عبارتند از: طلاق ،مهریه، طلاق توافقی،نفقه،اجرت المثل، حضانت فرزند مشترک و… در دعاوی خانواده وکیل زن انتخابی هوشمندانه است . از صفات بهترین وکیل زن ایران میتوان به (سواد حقوقی بالا ،تجربه در امور حقوقی خانواده و پیگیری مستمر پرونده)اشاره نمود.

وکیل پایه یک دادگستری خانم

در پرونده های حقوقی مسأله تحقق و به وجود آمدن جرم نمیباشد .در واقع مسائلی که مطرح میشود در پرونده های مربوطه،بروز مشکلات در روابط اقتصادی و اجتماعی افراد است. موکل برای حقی که توضیع شده به دادگاه مراجعه می کند.وکیل پایه یک دادگستری خانم در موسسه آسایش گستران به شما در احقاق حقوق از دست رفته یاری می رسانند.

وکیل خانواده خانم

وکیل خانم با تخصص، درایت و تجربه ای که در اختیار دارد قبل از هر کاری بهترین مشاوره حقوقی را در رابطه با این موضوع به زوجین ارائه میدهد تا زوجیت با توجه به منافع خود تصمیم درستی بگیرند . در دفتر وکالت آسایش گستران تلاش بر این است که بین زوجین صلح و سازش ایجاد کند تا موکل مجبور به پرداخت هزینه های دادرسی و استرس در روند پرونده حقوقی نشوند .اگر صلح و سازش به نتیجه ای نرسید اقدامات حقوقی برای تحقق حق موکلین مینماید.


:: بازدید از این مطلب : 142
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : وکیل 23
پنج شنبه 27 بهمن 1401

وکیل ملکی در مشهد

شاید برای شما هم پیش آمده باشد که در مواقعی به شماره وکیل ملکی نیاز داشته باشید. شماره وکیل ملکی از آن دسته موارد مهم است که به تک تک افرادی که با مسائل مربوط به ملک و … در ارتباط هستند،بسیار حائز اهمیت است. باتوجه به اینکه اکثر افراد در رابطه با مسائل ملکی مشکلات خاص خود را دارند جهت پیشگیری و حل و فصل شدن این مسائل قانونی خود با وکیل ملکی ارتباط برقرار نموده و مشکلات خود را مطرح مینمایند. یکی از رایج ترین مشکلات این حوزه ساده نگاری این مسائل قانونی است به این صورت که بنگاه داران و یا برخی افراد امور قانونی که باید طی شود را طوری بیان میکنند که شخص مذکور دچار سردرگمی شدِ و گمان میکند.خود به تنهایی از پس تمام مشکلات پیش رو بر می آید.

از این رو درست در زمانی که شخص وارد اولین مرحله از طی کردن دعاوی ملکی میشود. با انواع مشکلات و چالش رو به رو خواهد شد. و حتی چه بسا در بسیاری از موارد حق و حقوق شخص مذکور در خطر افتاده و نمیتواند حقوق خویش را طلب کند و در نهایت تاسف میخورد که چرا در همان وهله اول اقدام به اخذ وکیل ملکی ننمودم و یا ای کاش شماره تلفن وکیل ملکی با خود به همراه داشتم که لااقل این مشکلات را به حداقل برسانم.

به عنوان مثال:

قانون گذار در رابطه با پیش فروش ساختمان تصویب قانون را اعمال کرد تا به این واسطه مشکلات این بخش را حل نماید. اما در همین قانون بنگاه های ملکی را از تنظیم قراردادهای مشارکت در ساخت منع نمود با تمام این اوصاف پیش فروش ساختمان در اکثر بنگاه ها اتفاق می افتد،که این خود نشان دهنده کمبود اطلاعات،نداشتن فرهنگ و حقوق قانونی است.

وکیل ملکی در مشهد 09159159150

مسئولیت های وکیل

 یک وکیل ملکی مجهز به تهیه و بررسی اسناد مربوط به قراردادهای خرید ، اسناد رهنی، اسناد مالکیت و اسناد انتقال است.

 یک وکیل ملکی که برای انجام معامله استخدام شده است، همیشه در اختتامیه با خریدار شرکت می کند. بسته شدن زمانی است که پول پرداخت می شود و ملک منتقل می شود. وکیل وجود دارد تا اطمینان حاصل کند که انتقال قانونی، الزام آور و در راستای منافع مشتری است.

 در مورد اختلاف املاک، مانند زنجیره مالکیت ، مشکلات اسناد، یا سایر مسائل مربوط به قراردادها، وکیل مشکل را حل می کند.

 یک وکیل املاک همچنین ممکن است برای خریدار یا فروشنده در صورت پایان اختلاف در دادگاه، وکالت قانونی ارائه دهد. وکیل املاک و مستغلات حقایق را از هر دو طرف دعوا به دست می آورد و سعی می کند آنها را به حل و فصل برساند.


:: بازدید از این مطلب : 149
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : وکیل 23
جمعه 21 بهمن 1401

ابطال سند

ابطال سند در مواقعی طرح می‏شود که فرد قصد دارد سند رسمی را که به نام دیگری است ابطال نماید، و این امر معمولا در مواقعی رخ می‏دهد که فرد یا افرادی مدعی هستند، که فردی که سند رسمی به نام او است در واقع مالک نیست و انتقال سند رسمی به وی به درستی صورت نگرفته است؛ از این رو با ارائه دادخواست، جهت باطل کردن سند رسمی اقدامات لازم را انجام می‏دهند. یکی از طرفین و امضا کنندگان آن مدعی عدم رعایت تشریفات تنظیم سند رسمی یا شرایط صحت سند رسمی شده و از مرجع صالح تقاضای ابطال آن را به طور کلی این است که بعد از تنظیم سند منظور از دعوای ابطال سند می‏نماید و یا فردی سندی را به عنوان دلیل اثبات دعوا در یک دادرسی ارائه می‏دهد و یا فردی به استناد به یک سند و نوشته از اثرات آن به نفع خود بهره می‏برند.

مدارک لازم جهت طرح دعوی ابطال سند

• ارائه اسنادی که خواهان درخواست ابطال آن را دارد. به عنوان مثل سند مالکیت و صلح نامه
• ارائه دلایل بی‏اعتباری یا بطلان سند. مثلا معارض بودن سند، عدم رعایت تشریفات و یا جعل سند

موارد ابطال سند رسمی

بر اساس عرف حاکم در جامعه و رویه‏ی دادگاه ها برگه ای که ثابت کننده مالکیت شخص است و اسناد مربوط به قرارداد ها و داد و ستد ها نیز سند رسمی تلقی می‏شود؛ بر این اساس، اسناد رسمی که ناشی شده از قرارداد یا معامله رسمی و قانونی باشند و مامور رسمی اقدام به تنظیم آن کند و بر حسب قئاعد و تشریفات این سند ثبت رسمی شود در مراجع مربوطه یک سند رسمی به وجود آمده است که قابل استناد هم در معاملات و هم در دادگاه و … است. حال این سند به وجود آمده همراه خود حقوقی را برای فرد ذی‏نفع به وجود می‏آورد که یکی از این حقوق، حق ابطال سند است. در موارد زیر حق ابطال سند برای فرد به وجود می‏آید.

اسناد صوری

در هر معمله‏ی صحیحی رکن اساسی آن وجود قصد در دو طرف معامله است. حال گاهی ممکن است در یکی از طرفین معامله، قصد به صورت صحیح وجود نداشته باشد که در صورت ثابت شدن این امر عقد اثر خود را از دست می‏دهد. در معامله صوری رکن اساسی آن یعنی قصد یک یا هر دو ی طرفین دارای ایراد است و معلمله بین آنها به صورت واقعی صورت نگرفته و فقط ظاهر ان عمل رعایت شده است. در این نوع معاملات افراد دارای قصد واقعی برای انتقال مالکیت نبوده و انگیزه های متفاوتی از انجام این نوع معاملات دارند که می‏توان به
1. قصد فرار از دین
2. جلوگیری از توقیف و بازداشت اموال
3. پنهان کردن تمام یا قسمتی از دارایی خود
4. انجام برخی امور بانکی
5. و ….
عموما افراد این معاملات را در شرایط اجبار مانند مضایق مالی و یا شرایط اکراه انجام می‏دهند.

اسناد معجول

در رویه‏ی دادگاه های کشور ما صرف ادعای جعل برای ابطال اسناد کافی نبوده و باید شواهد و قرائن دال بر اثبات مجعول بودن سند تقدیم دادگاه شود به همین دلیل قانون گذار ما در ماده 221 قانون آیین دادرسی مدنی شرایطی را که سبب مجعول بودن سند می‏گردد زرا پیش بینی کرده است. این ماده ضمن تاکید به این نکته که دادگاه مکلف به رسیدگی و صدور حکم است بیان شده است که چنانچه ماهیت سند جعلی تشخیص داده نشود سند باید به صاحب اصلی آن تحویل داده شود اما اگر سند مجعول باشد تشخیص اینکه باید تمام یا قسمتی از سند مجعول ابطال گردد یا تغیراتی در آن اعمال شود بر عهده دادگاه بوده و پس از صادر شدن رای اجرای آن منوط به قطعی شدن رای است. لازم به ذکر است که این دعوا در مواردی قابل تجدید نظر بوده و پس از صدور رای توسط دادگاه بدوی می‏توان بدان اعتراض کرد.

اسناد حاصل از کلاهبرداری

در مواقعی که انتقال مالکیت حاصل عمل نامشروع و متقلبانه است که با فریب طرف دیگرصورت می‏پذیرد در این مواقع شخص از طریق فعالیت کلاهبردارانه مالکیت مال غیر منقول یا منقول دارای سندی را به نام خود ثبت کرده است برای مثال گرفتن اسناد رسمی یا به نام خود کردن سند به عنوان وثیقه‏ی مالی که پس از تسویه بدهی توسط بدهکار شخص حاضر به تحویل سند نشده یا آن را به نام خود کرده است.


:: بازدید از این مطلب : 144
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : وکیل 23
سه شنبه 11 بهمن 1401

وکیل طلاق

هر زن و مردی با تصور خوشبختی و سعادت در کنار دیگری، اقدام به ازدواج می‌نماید. اما متأسفانه گاهی اوقات زندگی واقعی از تصور ما بسیار فاصله دارد. بدین معنا که اختلافاتی میان زوجین رخ می‌دهد که زندگی ایشان کنار یکدیگر را دشوار می‌نماید. همین امر سبب می‌گردد که ایشان تصمیم به خاتمه زوجیت خویش بگیرند. طلاق یکی از راه‌های پایان بخشیدن به زندگی زناشویی است. مقررات قانون مدنی و قانون حمایت از خانواده از سری مقرراتی هستند که به تشریح ضوابط طلاق می‌پردازند. مطلب «وکیل طلاق» به بررسی همه چیز درباره طلاق و مقررات و ضوابط آن می‌پردازد. با ما تا انتهای این مطلب همراه باشید.

دریافت مشاوره ⇐⇐⇐ 88403987- 021

وکیل طلاق

موسسه حقوقی آسایش گستران – 2 دهه اعتماد و اعتبار

یکی از بهترین موسسات حقوقی که می توان به آن اشاره کرد موسسه حقوقی آسایش گستران می باشد.
موسسه حقوقی آسایش گستران با در اختیار داشتن تیمی متشکل از وکلای با تجربه و متخصص می تواند بهترین گزینه برای انتخاب یک موسسه باشد.
آدرس این موسسه ( تهران، خیابان شهید مطهری، نرسیده خیابان شریعتی، روبروی بوستان شهیدآوینی، پلاک 11 ) می باشد.

   تلفن : 88401560 – 88403166 – 88403987- 021

روش‌های مختلف درباره طلاق

مطابق مقررات قانونی، طلاق روش‌های مختلفی دارد که به شرح زیر است:

1- طلاق به درخواست زوج

بر اساس ماده 1133 قانون مدنی، مرد می‌تواند با رعایت شرایط مقرر قانونی از طریق مراجعه به دادگاه تقاضای طلاق همسرش را کند. منظور از شرایط مقرر قانونی عبارتند از:

الف- رجوع به دادگاه و اخذ اجازه طلاق از دادگاه

دادگاه صلاحیتدار، دادگاه خانواده محل اقامت زوجه یا زندگی مشترک است و نیز منظور از اجازه طلاق، همان گواهی عدم امکان سازش است.


:: بازدید از این مطلب : 152
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : وکیل 23
چهار شنبه 5 بهمن 1401

وکیل طلاق فوری در مشهد 09159159150

وکیل طلاق و شرایط درخواست از طرف زن و مرد، خانواده به‌عنوان اساسی‌ترین نهاد اجتماعی دارای حقوقی‌ست که می‌تواند در زمان مقتضی آن را اعمال کند. این حقوق انواع بسیاری دارند که از جمله آن می‌توان به پایان دادن روابط زن و مرد اشاره کرد که در قانون به عنوان طلاق شناخته می‌شود. این مفهوم بر خلاف تصور رایج، دارای انواع و شرایطی‌ست که در این مطلب”وکیل طلاق فوری در مشهد 09159159150” به تفصیل به آن‌ها اشاره خواهیم کرد. چرا که بسیاری از مشکلات قضایی و عدم دست‌یابی به حقوق از نبود آگاهی کافی طرفین از حقوق خود ناشی می‌شود.
درخواست طلاق از طرف مرد و زن شرایط خاصی را می طلبد که توسط وکیل بررسی می شود

شماره وکیلکلیک کنید

شماره وکیل طلاق فوری در مشهد

موسسه حقوقی آسایش گستران شبعه دیگر خود را نیز با کادری مجرب و وکلای پایه یک دادگستری در مشهد تاسیس کرد.موسسه حقوقی آسایش گستران با سالها اعتبار و اعتماد توانسته مهر خود را در ذهن و دل مردم جا کند و امیدواریم لایق این همه لطف شما عزیزان باشیم.

برای اخذ وکیل طلاق در مشهد می توانید از شماره های ذیل استفاده کنید:

تلفن دفتر مشهد»»» 05138332222

شماره موبایل وکیل در مشهد »»» 09159159150

آدرس موسسه حقوقی در مشهد:

میدان فلسطین،نبش تقاطع بلوار منتظری با بلوار بعثت


:: بازدید از این مطلب : 148
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : وکیل 23
یک شنبه 2 بهمن 1401

قرار اناطه چیست؟

در بین انواع و اقسام قرارهایی که توسط قضات دادگاه­‌ها صادر می‌شود، قرار اناطه یکی از پرکاربردترین و مهم‌ترین آنهاست. قاضی دادگاه زمانی قرار اناطه صادر می‌کند که پرونده در دادگاه کیفری در حال رسیدگی­‌ست، اما در این بین ادعایی مطرح می­‌گردد که رسیدگی به آن در صلاحیت دادگاه مذکور نیست. در این حالت مرجع کیفری زمانی که دادگاه صالح در مورد ادعای دوم حکم صادر کند، رسیدگی به پرونده را از سر می‌­گیرد.

معنای لغوی اناطه

برای اینکه با قرار اناطه بیشتر آشنا شویم، در ابتدا باید آن را از لحاط لغوی و تحت­‌اللفظی بررسی کنیم. اناطه از نظر لغوی به معنای منوط کردن و موکول کردن امری به امر دیگری است. صدور این قرار باعث می­‌شود که رسیدگی کیفری متوقف شده (در فرض اناطه کیفری) و دادگاه برای رسیدگی حقوقی مهلتی مشخص نماید. صدور قرار اناطه به  این معناست که ادعای مطرح‌­شده باید در دادگاه حقوقی مورد رسیدگی قرار بگیرد. پس از رسیدگی دادگاه حقوقی، دادگاه اولیه با توجه به حکم مربوطه اقدام به صدور رأی می‌کند

باید به این نکته دقت داشته باشید که قرار اناطه صرفا برای مشخص شدن نتیجه در دادگاه حقوقی نیست. شوراهای حل اختلاف، دادگاه خانواده و انواع کمیسیون­‌ها و … هم می­‌توانند مخاطب این قرار باشند. همچنین صدور این قرار از سمت دادگاه­‌های کیفری رایج‌­تر است؛ اما این موضوع به آن معنا نیست که رسیدگی به یک پرونده حقوقی هرگز منوط به بررسی پرونده‌ه­ای کیفری نخواهد شد.

قرار اناطه

در چه شرایطی قرار اناطه صادر می­‌شود؟

وکیل دادگستری در بیان شرایط صدور قرار اناطه می­‌گوید: طبق ماده‌ی ۱۹ قانون آیین دادرسی مدنی اگر رسیدگی به دعوا منوط به اثبات ادعایی باشد که رسیدگی به آن در صلاحیت دادگاه دیگری است، رسیدگی به دعوا تا تصمیم‌­گیریِ ‌مرجع صالح متوقف می‌شود. در این‌ مورد، خواهان موظف است ظرف یک ماه در دادگاهِ صلاحیت­‌دار اقامه‌ی دعوا کرده و رسید آن را به دفتر دادگاهِ ‌رسیدگی‌کننده ارائه کند. در غیر این صورت، دادگاه قرار رد دعوا صادر می‌کند و خواهان می‌تواند پس از اثبات ادعا در مرجع صالح، مجددا اقامه‌ی دعوا کند.

همچنین لازم است به ماده 21 قانون ایین دادرسی کیفری توجه کنید. مطابق با این ماده هرگاه احرازِ مجرمیتِ متهم منوط به اثبات مسائلی باشد که رسیدگی به آنها در صلاحیت دادگاه کیفری نبوده و مرجع حقوقی برای رسیدگی به آن صالح باشد، با تعیین طرف ذی‌نفع و صدور قرار اناطه تا هنگام صدور رأی قطعی از مرجع صالح تعقیب متهم معلق و پرونده موقتا بایگانی می‌شود. در این‌ صورت هر زمانی ذی‌نفع طی یک ‌ماه از تاریخ ابلاغِ قرار اناطه بدون عذر‌موجه به دادگاه صالح رجوع نکند، مرجع کیفری به رسیدگی ادامه داده و متناسب با شرایط تصمیم مقتضی را اتخاذ می‌نماید.

مرجع رسیدگی کننده پس از صدور این قرار تحقیقات را متوقف می‌­کند. البته در نظر داشته باشید اقداماتی که با موضوع قرار ارتباطی ندارد را می تواند انجام دهد.

اگر تا اینجای مطلب برایتان سوالی پیش آمده، حتما در قسمت نظرات مطرح بفرمایید. کارشناسان و وکلای خبره موسسه معتبر آسایش‌گستران، در اسرع وقت پاسخگوی شما خواهند بود.

نکاتی در مورد قرار اناطه

1- در مواردی که قرار اناطه ازسمت بازپرس صادر می‌شود، باید ظرف سه روز به رؤیت دادستان برسد. در صورتیکه دادستان با این قرار موافق نباشد، حل اختلاف طبق ماده‌ی 271 این قانون انجام می­‌شود.

2- پس از صدور این قرار اگر متهم در بازداشت باشد باید فوراً آزاد شود. همچنین اگر وثیقه‌ای هم سپرده باشد، آزاد خواهد شد.

3- قرار اناطه تنها به مدت یک ماه از تاریخ ابلاغ اعتبار دارد. اگر در این مدت شخص گواهی مذکور را ارائه نداد، بدون توجه به ادعای طرح­‌شده به پرونده رسیدگی می‌شود.


:: بازدید از این مطلب : 143
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : وکیل 23
جمعه 9 دی 1401

سن قانونی دختران در انتخاب والدین

یکی از موضوعاتی که این روزها به دلیل اختلافات خانوادگی و طلاق والدین مطرح می‌شود، سن قانونی‌ست که دختران می‌توانند بر اساس آن تصمیم‌ بگیرند که با کدام یک از والدین خود زندگی کنند. چرا که معمولا این تصور وجود دارد که فرزندان در انتخاب والدین خود برای زندگی پس از جدایی آن‌ها نقشی ندارند، در حالی‌که قانون به آن‌ها اختیار انتخاب داده است. در این مطلب”سن قانونی دختران در انتخاب والدین” با توجه به سن تعیین شده در قانون برای دختران به نکات وکیل خانواده در مبحث سن قانونی دختران در انتخاب والدین در این زمینه می‌پردازیم.

تذکر: لطفا در جهت طرح پرونده در کمیسیون حقوقی با موسسه تماس بگیرید.

دریافت مشاوره از وکیل پایه یک دادگستری در تهران »»» 88403987- 021

دریافت مشاوره از وکیل پایه یک دادگستری در مشهد »»» 05138332020

حضانت فرزندان

هنگامی که زوجین از یکدیگر جدا می‌شوند،
یکی از مباحثی که بین آن‌ها مطرح می‌شود و باید در مورد آن تصمیم‌گیری شود،
بحث حضانت است.
قانون نحوه حضانت فرزندان را تعیین کرده است ولی طرفین می‌توانند در این باره توافق کنند.
ضمن اینکه فرزندان از یک سنی می‌توانند نسبت به انتخاب زندگی با هر یک از والدین خود اقدام کند.

از سوی دیگر به گفته وکیل خانواده، حضانت فرزندان بر عهده والدین است،
مگر در شرایط خاصی که عدم صلاحیت یکی از والدین یا هردو برای حضانت به صورت قانونی تائید شود.
همچنین در صورتی که فرزندان با هر یک از والدین خود زندگی کنند، حق ملاقات با طرف مقابل از بین نمی‌رود.

 بیشتر بخوانید : وکیل خانواده و توضیح اجازه پدر در ازدواج دختر

سن قانونی دختران در انتخاب والدین

تفاوت قانون حضانت فرزند قدیم و جدید

تفاوتی که بین قانون قدیم و جدید برای حضانت مادر وجود داشت،
این بود که مادر برای فرزند دختر تا ۷ سالگی و برای فرزند پسر تا ۲ سالگی صلاحیت داشت،
ولی با تغییر قانون حضانت فرزند در سال ۱۳۸۲ این مورد تغییر پیدا کرد و شرایط فرزند دختر و پسر برابر شد.
با این توصیف مادر برای فرزند دختر و پسر تا ۷ سالگی حق حضانت دارد.

سن حضانت فرزندان

پس از طلاق زوجین ، سن حضانت در نگهداری از فرزندان برای دختران و پسران تا ۷ سالگی  است.
پس از آن سن، حضانت به‌عهده پدر است.
اگر طرفین در مساله حضانت فرزندان با یکدیگر مشکل یا ادعایی داشته باشند،
دادگاه در این مورد تصمیم‌گیری می‌کند.
برای مثال اگر مادر ادعای عدم صلاحیت پدر را در نگهداری از فرزندان به دلیل اعتیاد یا بیماری مسری داشته باشد، می‌تواند حضانت فرزند را پس از ۷ سالگی از دادگاه خانواده بگیرد.

نکته ای که باید نسبت به آن توجه داشته باشید این است که؛
حضانت و ولایت دو مبحث جداگانه است با این توصیف که اگر حضانت فرزند به عهده مادر باشد،
حق ولایت پدر ساقط نمی‌شود و علاوه بر پرداخت هزینه‌های فرزند خود، اجازه ازدواج دختر نیز باقی‌ست.

حضانت دختران قبل از سن تصمیم‌گیری

همان‌طور که بیان شد، حضانت دختر تا ۷ سالگی با مادر است و پس از این سن پدر این حق را به‌عهده دارد.
که می‌تواند ضمن توافقی آن را به مادر ببخشد،


:: بازدید از این مطلب : 158
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : وکیل 23
سه شنبه 6 دی 1401

مجازات انتشار اطلاعات حساب بانکی افراد

معمولادر هر خانواده ای چه سببی و چه نسبی افرادی به عنوان کارمند بانک وجود دارد که چنانچه از آنها درخواست شود می توانند ظرف مدت چند دقیقه وتنها با چند کلیک ساده اطلاعات و موجودی حساب یک شخص را به دیگران بدهند . اما آیا این کار از نظر قانونی مشکلی ندارد؟ مجازات انتشار اطلاعات حساب بانکی افراد چیست؟وکیل پایه یک به بررسی مجازات انتشار مشخصات حساب بانکی افراد می پردازد.

دریافت مشاوره از وکیل پایه یک دادگستری در تهران »»» 88403987- 021

دریافت مشاوره از وکیل پایه یک دادگستری در مشهد »»» 05138332020

افشای موجودیافشای اطلاعات بانکی شخص

اطلاعات بانکی مشتری بانک محرمانه است

رابطه بین بانک و مشتری یک رابطه کاملا محرمانه است. یکی از اصولی که بانکها می بایست به آن پایبند باشند حفظ اطلاعات محرمانه  مشتریان بانک ها است . کارکنان بانکها تحت هیچ عنوانی بدون حکم قضایی نمی توانند اطلاعات بانکی را در اختیار سایرین قرار دهند.

اطلاعات وکیل پایه یک دادگستری در این زمینه می تواند راهگشای مشکلات حقوقی شما باشد

نظر قانون در خصوص مجازات افشای اطلاعات بانکی افراد

“اصل 22 قانون اساسی، ماده 154 قانون آیین دادرسی کیفری،  ماده 648 قانون مجازات اسلامی در جهت بخش نامه های مختلف بانک مرکزی در راستای همین قانون” بیان می کند: بانکها و موسسات اعتباری موظف به حفظ اطلاعات خصوصی و محرمانه حسابهای بانکی افراد می باشند .


:: بازدید از این مطلب : 143
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : وکیل 23
چهار شنبه 30 آذر 1401

بهترین وکیل در تهران 09124970000

متخصص ترین و باتجربه ترین وکلای تهران را از ما بخواهید. بهترین وکیل در تهران کیست؟ در این مطلب”بهترین وکیل در تهران 09124970000” قصد داریم شماره تماس بهترین وکیل را درج کنیم تا در کمترین زمان ممکن بتوانید با آن تماس حاصل فرمایید و از مشاورات رایگان وکیل نهایت استفاده را ببرید. همچنین در صورت لزوم اقدام به  اخذ وکیل نمایید.

شماره موبایل بهترین وکیل در تهران

هیچ وکیلی نمی تواند این ادعا را داشته باشد که جزء بهترین وکلای تهران می باشد! این ادعا اصلا قابل اثبات نیست… به همین دلیل ما هیچگونه ادعایی راجب براین نداریم که وکلای ما جزء بهترین وکلای تهران هستند اما این ادعا را میتوانیم کنیم که جزء حرفه ای ترین و باتجربه ترین های وکلا هستند. در ادامه ویژگی های بهترین وکیل را خدمتتون عرض می کنیم.

تماس با وکیل: 09124970000 – 09124920000

بهترین وکیل در تهران 09124970000

 بیشتر بخوانید : تماس فوری با وکیل دادگستری

ویژگی های بهترین وکیل

بهترین وکیل کیست؟چه ویژگی هایی دارد؟ برای پاسخ باید گفت بهترین وکیل باید ویژگی های زیر را دارا باشد:

  • بهترین وکیل شخصی است که هرروز نسبت به قوانین کشور بروز باشد.
  • وکیل خوب امانت دار و راز دار بسیار خوبی است و موکل در کنار وکیل احساس آرامش می کند.
  • هیچ وجه راه های غیر قانونی را معرفی نمی کند و دادن جوِ به موکل خودداری میکند.
  • بهترین وکیل سریع ترین راه و بهترین راه همچنین کم هزینه ترین روش را به موکیل خود معرفی می کند.
  • موکل خود را تا حدی از قوانین دادگاه آگاه می سازد.
  • وکیل خوب نحوه برخورد را با قاضی را بلد است.
  • بهترین وکیل دارای چندین تخصص است اما در یکی از خدمات حقوقی تخصص بالاتری دارد.
  • به غیر از توانمندی در قوانین کشور باید فن بیان و روابط اجتماعی بالایی داشته باشد.

بهترین موسسه حقوقی جهت اخذ وکیل

با افتخار و با جرات میتوانیم بگوئیم یکی از بهترین موسسات حقوقی در تهران، موسسه حقوقی آسایش گستران می باشد. این موسسه با در اختیار داشتن وکلای مجرب و باتجربه و حل پرونده ها بصورت موفقیت آمیز توانسته نام خود را در ذهن مردم حک کند.این موسسه بصورت 24ساعته خدمات ارائه میدهد. جای ذکر است که موسسه حقوقی آسایش گستران شعبه دیگر خود را نیز در مشهد تاسیس نموده.

تلفن موسسه جهت اخذ وکیل:88401560 – 88403166 – 88403987- 021

آدرس موسسه:تهران، خیابان شهید مطهری، نرسیده خیابان شریعتی، روبروی بوستان شهیدآوینی، پلاک 11


:: بازدید از این مطلب : 143
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : وکیل 23
چهار شنبه 23 آذر 1401

خرید و فروش املاک وقفی

در این مطلب بر آنیم تا در مورد شماره وکیل جهت خرید و فروش املاک وقفی و مسائل مربوط به آنها اطلاعاتی را در اختیار شما بگذاریم. گروه وکلای آسایش گستران با همکاری مجموعه ای از وکلای مجرب و پایه یک دادگستری در خدمت شما هموطنان عزیز در تمامی پرونده های ملکی می باشد.

املاک اوقافی

به طور کلی املاک اوقافی نسبت به سایر املاک دارای قیمت کمتری می باشند؛ به همین دلیل خرید و فروش این املاک در میان مردم از اهمیت بالایی برخوردار است.اما نکته حائز اهمیت این جاست که با وجود خرید املاک اوقافی، خریدار نمی تواند نسبت به ملک وقفی خریداری شده ادعای مالکیت کند.به همین دلیل لازم است قبل از هر اقدامی برای خرید املاک وقفی با وکیل ملکی متخصص در این باره مشورت کنید.

این موضوع که خریدار املاک وقفی قادر به مالک شدن ملک نیست به این معنا نمی باشد که ملک وقفی دارای سند نیست؛ بلکه تمامی املاک وقفی دارای سند هستند، قابلیت فروش ، رهن و اجاره ی آنها وجود دارد اما معامله ی آنها نسبت به املاک عادی دارای تفاوت هایی می باشد.

فروش املاک وقفی

خرید و فروش املاک اوقافی

به طور کلی مال موقوفه قابلیت خرید و فروش ندارد. هرگونه عملی که لازمه اش انتقال مال موقوفه به دیگران باشد ممنوع است.اما گاهی اوقات مصالح مال وقفی و حفظ نهاد وقف به گونه ای اقتضا می کند که خرید و فروش آن به نفع موقوفه باشد.نکته ی قابل توجه این است که اگر خرید و فروش مال موقوفه فقط برای قسمتی از مال لزوم داشته باشد،تنها برای همان قسمت جایز است و به دیگر قسمت های مال وقفی سرایت نمی کند.

بیع مال وقفی در قانون مدنی

طبق ماده 88 قانون مدنی، بیع مال وقفی در صورتی جایز است. که موقوفه در معرض خرابی و نابود شدن باشد. به گونه ای که امکان انتفاع از آن وجود نداشته باشد. آن هم در صورتی که امکان عمران نباشد. یا کسی حاضر به عمران آن نشود.

موارد خاص برای بیع اموال وقفی

در صورتی که مال وقفی در معرض تخریب قابلیت عمران و بازسازی نباشد. و یا کسی حاضر به عمران آن نباشد. در دو صورت می توان نسبت به بیع مال موقوفه اقدام کرد:

  • محتمل بودن از بین رفتن موقوفه

منظور از احتمال از بین رفتن مال وقفی، تلف و نابودی زود هنگام موقوفه است. که به دلایلی از جمله عدم مسئولیت پذیری و یا مشکلات اقتصادی امکان رخ دادن آن وجود دارد. در شرایط مطلوب می توان از این تلف جلوگیری کرد. همچنین خوف خرابی مال موقوفه ممکن است. بر اثر اختلاف موقوف علیهم و یا موارد طبیعی باشد.

  • وجود اختلاف بین موقوف علیهم به گونه ای که امکان قتل و خونریزی بین آنها وجود داشته باشد.

به خودی خود حصول اختلاف ما بین ذی نفعان مال وقفی مجوز فروش موقوفه را صادر نمی کند. مگر در صورتی که اختلاف به اندازه ای باشد که احتمال قتل و اختلافات عمیقتر میان موقوف علیهم وجود داشته باشد. و بیم آن برود که جان فرد یا افرادی در خطر است.

گاهی اوقات وجود اختلافات ممکن است به دلیل مشاعی بودن مال موقوفه باشد. طبق قوانین جدید علاوه بر موارد فوق، در صورتی که ولی فقیه بر اساس مصلحت مال موقوفه بیع آنرا لازم بداند. در این صورت خرید و فروش مال وقفی جایز است.البته ولی فقیه نیز در چارچوب شرع و قوانین اسلام و در صورت وجود مصلحتی بالاتر اجازه ی بیع مال موقوفه را دارد. در هر صورت، اجازه رییس سازمان اوقاف به عنوان نماینده ولی‌فقیه طبق قانون تشکیل سازمان اوقاف و آیین‌نامه آن در مواردی که فروش مال وقفی جایز باشد، برای فروش موقوفه ضروری است.


:: بازدید از این مطلب : 160
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : وکیل 23
چهار شنبه 23 آذر 1401

جرم اعاده حیثیت

به موجب قانون اساسی، حیثیت، جان، مال و حقوق افراد مصون از تعرض است و نمی‏توان آبرو، اعتبار، حیثیت و حقوق قانونی دیگران را پایمال کرد؛ به همین خاطر، اگر شخصی اقدام به زیر پا گذاشتن حقوق مادی و معنوی دیگران کرده و اموری را به آنها نسبت دهد، که طبق قانون جرم محسوب می‏شود و از این طریق، آبروی شخص دیگری را لکه‏دار کند، بر اساس قانون شخصی که به او اتهامی وارد شده است می‏تواند ادعای شرف یا اعاده حیثیت کند. متاسفانه زمانی که اشخاص با یکدیگر به اختلاف بر می‏خورند بعضا اقدامات غیر قانونی نسبت به یکدیگر انجام می‏دهند، که قابل شکایت و مجازات می‏باشد. در این مقاله”جرم اعاده حیثیت” قصد داریم به توضیح جرم اعاده حیثیت بپردازیم.

 بیشتر بخوانید : دادخواست اعاده حیثیت توسط وکیل پایه یک دادگستری 09124920000

اعاده حیثیت چیست

در پاسخ به این سوال که اعاده حیثیت چیست، می‏توان گفت که اگر شخصی ارتکاب یک جرم را به دیگری نسبت داده باشد که این نسبت دادن، حقیقت نداشته باشد و با واقعیت منطبق نباشد، یا اگر علیه دیگری مطالب کذب و دروغین بیان کند، به نحوه که حیثیت، آبرو و اعتبار فرد دستخوش تغییر شود، آن شخص می‏تواند با انجام اقدامات حقوقی «طرح شکایت»، از خود رفع اتهام کرده و تقاضای مجازات شخصی را نماید که مطالب واهی علیه او مطرح نموده است.

جرم اعاده حیثیت

معنای اعاده حیثیت

افترا

فردی جرمی را به دیگری نسبت دهد، بدوا آن که قادر به اثبات آن باشد. در افترا مهم ترین نکته، دروغ بودن عمل نسبت داده شده است. افترا به دو قسمت قولی و عملی تقسیم می‏گردد. آنچه بیان شد افترا قولی بوده است. در افترا از طریق فعل، که بر خلاف افترای قولی، یک جرم مقید است عبارت است از قرار دادن الات و ادوات جرم در لباس و جیب و کیف و دیگر اشیا متعلق به فرد که شخص در اثر این عمل دچار تعقیب می‏گردد.

نشر اکاذیب

اظهار و گفتن دروغ یا نسبت دادن امری خلاف واقع چه به طور صریح چه به طور نسبی به دیگری، ولی حتما باید به صورت کتبی انجام بگیرد که از طریق فضای مجازی نیز محقق می‏شود.
تهمت
هر کس با نظم یا نثر یا به صورت کتبی یا شفاهی به دیگری توهین کند و یا هجویه را منتشر نماید.
برا تحقق جرم افترا باید شرایط زیر محقق شود
1. انتساب جرمی به شخص دیگر و اتهام ناروا
2. مشخص بودن شخصی که به او اتهام وارد شده
3. عدم موفقیت در اثبات اتهام
4. ورود اتهام و آسیب به آبروی شخص دیگر از طریق

  • نوشتن اوراق خطی یا چاپی
  • انتشار این اوراق
  • سخنرانی و طرح ادعا در مجامع عمومی
  • درج در روزنامه

اعاده حیثیت در قانون جدید مجازات اسلامی (مجازات اعاده حیثیت کیفری)

جبران خسارت ناشی از هتک حیثیت، در ماده 1 قانون مسولیت مدنی مورد اشاره قرار گرفته است اما با این وجود، اصولا دادگاه‏ها برای جبران خسارت ناشی از افترا حکم صادر نمی‏کنند و در نتیجه رویه قضایی مشابهی در این مورد وجود ندارد و دادگاه‏ها تنها به مواد 697 و 698 قانون مجازات اسلامی استناد می‏کنند. البته در بعضی از موارد سایر مواد قانونی هم قابل استناد هستند.


:: بازدید از این مطلب : 170
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : وکیل 23
پنج شنبه 17 آذر 1401

تقسیم ارث مادر بین فرزندان دختر و پسر

بعد از اینکه فردی فوت می ‏کند رابطه ‏ی وی با اموالش قطع می‏شود و به صورت قهری اموال و ماترک متوفی به ورثه تعلق می‏گیرد و به اصلاح به ارث می‏رسد. برای تقسیم کردن ترکه متوفی اول از همه باید سهم الارث هرکدام از ورثه مشخص شود، برای تعیین ورثه، باید به قانون مدنی مراجعه نمود. در این مقاله”تقسیم ارث مادر بین فرزندان دختر و پسر” می‏خواهیم به وضعیت ارث مادر و اینکه چه کسانی از مادر فوت شده ارث می‏برندو میزان سهم الارث هر یک از ورثه پس از فوت زن بپردازیم.

شماره تماس وکیل ارث و میراث »»» 09124970000

در صورت فوت زن چه کسانی ارث می‏برند

طبق ماده 862 قانون مدنی ارث به ترتیب زیر تقسیم می‏شود:
1. پدر و مادر و اولاد اولاد.
2. اجداد و برادر و خواهر آنها.
3. عمو و عمه ها و خاله و دایی ها و اولاد آنها.
یعنی در صورتی که وارثی از طبقه اول وجود داشته باشد دیگر ارث به افرادی که در طبقات بعد تر هستند نمی‏رسد؛ مثلا اگر متوفی پدر یا مادر یا فرزندی داشته باشد دیگر ارث به برادر و خواهر ها و… نمی‏رسد. با این تفاسیر در صورت فوت زن اگر افراد

ارث مادر چگونه تقسیم می‏شود

در صورتی که زن فوت شدِ از طبقه اول فقط دارای فرزند باشد و جز آنان وارث دیگری نداشته باشد، ارث تنها بین آنها تقسیم می‏شود. در این شرایط اگر زن تنها یک فرزند داشته باشد، چه این فرزند دختر باشد چه پسر، همه ارث را مالک شدِ و متعلق به اوست. اگر تعداد فرزندان از یکی بیشتر بوده و از نظر جنسیت یکسان باشند یعنی همه پسر یا همگی دختر باشند، ارث از طرف مادر به صورت مساوی بین همه ی آنها تقسیم می‏شود. اما اگر فرزندان او متعدد باشد و تعدادی از آنها دختر بوده و برخی دیگر پسر باشند، پسران دو برابر دختران ارث می‏برند.

ارث مادر بین فرزندان
سهم الارث فرزند خوانده از مادر فوت شده

طبق ماده 861 قانون مدنی، در تعیین موجبات ارث بردن اشخاص از یکدیگر مقرر داشته:«موجب ارث دو امر است _ نسب و سبب»
منظور از نسب رابطه خونی میان دو شخص است (رابطه میان فرزند و پدر و مادر) یا اینکه هر دو از یک شخص ثالث، متولد شده اند (رابطه میان خواهران و برادران).
سبب نیز هرچند در فقه، دارای چند نوع بوده، اما در قانون مدنی ما فقط یک نوع آن مورد پذیرش قرار گرفته است که مورد ازدواج و رابطه ارثی میان زن و شوهر می‏باشد.
همانطور که ملاحظه شد، فرزندخواندگی جزء 4موجبات ارث در حقوق کشور ما نبوده و لذا، ارث فرزندخوتنده از والدین خود منتفی است. این قانون در خصوص پدر و مادر تفاوتی ندارد و هم برای مادر فوت شدِ و هم برای پدر فوت شدِ فرزندخوانده یکسان می‏باشد.


:: بازدید از این مطلب : 160
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : وکیل 23
جمعه 4 آذر 1401

وکیل اعاده دادرسی 02188403987

اعاده دادرسی چیست؟خب…هنگامی که محکوم علیه نسبت به رای دادگاه اعتراض دارد می تواند این اعتراض را با اعاده دادرسی پیش ببرد. در اصل اعاده دادرسی یکی از روش های فوق العاده، شکایت از احکام دادگاه ها می باشد.در این مطلب”وکیل اعاده دادرسی 02188403987” علاوه براینکه راه های ارتباطی با وکیل اعاده دادرسی را معرفی می کنیم؛درمورد این موضوع اطلاعات مفید و مختصری را شرح می دهیم.

شماره وکیلکلیک کنید

انواع اعاده دادرسی

همانطور که گفته شد قانونگذار یکی از راه هایی که در اختیار ما گذاشته است که به رای دادگاه اعتراض کنیم…اعاده دادرسی می باشد. بصورت کلی دو نوع اعاده دادرسی داریم(اعاده دادرسی حقوقی، اعاده دادرسی کیفری) و بصورت جزئی(عاده دادرسی اصلی، اعاده دادرسی طاری)… در ادامه به توضیح هریک خواهیم پرداخت

اعاده دادرسی اصلی

این نوع اعاه دادرسی بطور مستقل توسط کسی که حکم به ضرر او صادر شده است درخواست می شود.دادخواست به دادگاه صادر کننده حم تقدیم می گردد.

اعاده دادرسی طاری

این نوع اعاده دادرس نسبت به حکمی که انجام میگیرد که در حین دادرسی به عنوان دلیل و مدرک ارائه می گردد.بدین صورت که یکی از طرفین دعوی مطاب حکم صادره قطعی برایمحکمه ای دیگر، ادله ای بمنظور اثبات ادعای خود ارائه می دهد.

اعاده دادرسی حقوقی چیست؟

به اعاده دادرسی گفته می شود که موضوع دعوا حقوقی باشد.

اعاده دادرسی کیفری چیست؟

به اعاده دارسی گفته می شود که موضوع دعوا کیفری باشد.

تفاوت اعاده دادرسی حقوقی و کیفری

وکیل اعاده دادرسی

بصورت کلی مفهوم اعاده دادرسی در هردوی آنها یکسان می باشد. اما در اجرا آن تفاوت هایی وجود دارد که عبارتند از:

حقوقی:

  • درخواست اعاده دادرسی حقوقی به دادگاهی ارجاع می شود که حکم از همانجا صادرشده باشد.
  • در اعاده دادرسی حقوقی طبق ماده 437 در دعاوی غیر مالی است که با پذیرش آن حکم متوقف می شود.
  • اعاده دادرسی حقوقی مهلت زمان مشخصی برای درخواست وجود دارد: افراد مقیم ایران 20روز و افراد مقیم خارج 2ماه مهلت دارند.
  • در اعاده دادر حقوقی تنها محکوم علیه می تواند درخواست اعاده دادرسی را بدهد نه شخص دیگری

کیفری:

  • درخواست اعاده دادرسی کیفری باید به شعب تشخیص دیوان عالی کشور ارجاع داده شود.
  • اعاده دادرسی کیفری با پذیرش درخواست، اجرای حکم کیفری معلق می گردد.
  • در اعاده دادرسی کیفری هر زمان که متقاضی بخواهد میتواند اعاده دادرسی بنماید زیرا مجازات فرد بیگناه قابل جبران نیست.
  • در اعاده دادرسی کیفری میتواند خویشاوندان محکوم علیه درخواست اعاده دادرسی نیز بنمایند.

:: بازدید از این مطلب : 162
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : وکیل 23
جمعه 4 آذر 1401

وکیل اعاده دادرسی 02188403987

اعاده دادرسی چیست؟خب…هنگامی که محکوم علیه نسبت به رای دادگاه اعتراض دارد می تواند این اعتراض را با اعاده دادرسی پیش ببرد. در اصل اعاده دادرسی یکی از روش های فوق العاده، شکایت از احکام دادگاه ها می باشد.در این مطلب”وکیل اعاده دادرسی 02188403987” علاوه براینکه راه های ارتباطی با وکیل اعاده دادرسی را معرفی می کنیم؛درمورد این موضوع اطلاعات مفید و مختصری را شرح می دهیم.

شماره وکیلکلیک کنید

انواع اعاده دادرسی

همانطور که گفته شد قانونگذار یکی از راه هایی که در اختیار ما گذاشته است که به رای دادگاه اعتراض کنیم…اعاده دادرسی می باشد. بصورت کلی دو نوع اعاده دادرسی داریم(اعاده دادرسی حقوقی، اعاده دادرسی کیفری) و بصورت جزئی(عاده دادرسی اصلی، اعاده دادرسی طاری)… در ادامه به توضیح هریک خواهیم پرداخت

اعاده دادرسی اصلی

این نوع اعاه دادرسی بطور مستقل توسط کسی که حکم به ضرر او صادر شده است درخواست می شود.دادخواست به دادگاه صادر کننده حم تقدیم می گردد.

اعاده دادرسی طاری

این نوع اعاده دادرس نسبت به حکمی که انجام میگیرد که در حین دادرسی به عنوان دلیل و مدرک ارائه می گردد.بدین صورت که یکی از طرفین دعوی مطاب حکم صادره قطعی برایمحکمه ای دیگر، ادله ای بمنظور اثبات ادعای خود ارائه می دهد.

اعاده دادرسی حقوقی چیست؟

به اعاده دادرسی گفته می شود که موضوع دعوا حقوقی باشد.

اعاده دادرسی کیفری چیست؟

به اعاده دارسی گفته می شود که موضوع دعوا کیفری باشد.

تفاوت اعاده دادرسی حقوقی و کیفری

وکیل اعاده دادرسی

بصورت کلی مفهوم اعاده دادرسی در هردوی آنها یکسان می باشد. اما در اجرا آن تفاوت هایی وجود دارد که عبارتند از:

حقوقی:

  • درخواست اعاده دادرسی حقوقی به دادگاهی ارجاع می شود که حکم از همانجا صادرشده باشد.
  • در اعاده دادرسی حقوقی طبق ماده 437 در دعاوی غیر مالی است که با پذیرش آن حکم متوقف می شود.
  • اعاده دادرسی حقوقی مهلت زمان مشخصی برای درخواست وجود دارد: افراد مقیم ایران 20روز و افراد مقیم خارج 2ماه مهلت دارند.
  • در اعاده دادر حقوقی تنها محکوم علیه می تواند درخواست اعاده دادرسی را بدهد نه شخص دیگری

کیفری:

  • درخواست اعاده دادرسی کیفری باید به شعب تشخیص دیوان عالی کشور ارجاع داده شود.
  • اعاده دادرسی کیفری با پذیرش درخواست، اجرای حکم کیفری معلق می گردد.
  • در اعاده دادرسی کیفری هر زمان که متقاضی بخواهد میتواند اعاده دادرسی بنماید زیرا مجازات فرد بیگناه قابل جبران نیست.
  • در اعاده دادرسی کیفری میتواند خویشاوندان محکوم علیه درخواست اعاده دادرسی نیز بنمایند.

:: بازدید از این مطلب : 159
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : وکیل 23
یک شنبه 29 آبان 1401

وکیل تجدید نظر خواهی 09124970000

بهترین وکیل متخصص تجدید نظر، وکیل تجدید نظر حقوقی و کیفری، شماره تماس وکیل تجدید نظر، وکیل برای دادگاه تجدید نظر، بیشتر کاربران با جستوجو این عبارات به دنبال سریع ترین راه دسترسی به یک وکیل پایه یک تجدید نظر خواهی هستند. ما در این مطلب”وکیل تجدید نظر خواهی 09124970000” راه های ارتباطی با این وکیل را در اختیار دوستان قرار خواهیم داد و توضیح می دهیم که وظایف وکیل تجدید نظر چیست و با اخذ وکیل تجدیدنظر چه منفعتی برای شما به همراه دارد.

شماره وکیل در مشهدکلیک کنید

سوالات خود را می توانید در آخر همین صفحه قسمت”دیدگاه ها” برای وکلای ما ارسال فرمایید. ما در کمترین زمان ممکن به سوالات شما پاسخ خواهیم داد.

تجدید نظر خواهی چیست؟

از آنجایی که امکان وجود خطا و اشکال در هرمسئه ای وجود دارد(انسان جایز الخطاست) پس کاملا طبیعی است که در رباطه با موضوع پرونده های حقوقی مختلف نیز امکان بروز خطا وجود داشته باشد. در جنین مواردی وکیل تجدید نظرخواهی تنها شخصی است که توان کمک کردن به افراد را دارد که برای دفاع از حقوق خود اقدام کنند.

بهترین وکیل متخصص تجدید نظر

بهترین وکیل کیست؟ باید توجه داشت که هر وکیل پایه یک دادگستری گرچه صلاحیت طرح همه نوع دعاوی را دارد، خب… اما وکیل متخصص وکیلی است که در یک زمینه تخصصی کار می کند به عنوان مثال “تجدید نظرخواهی” و با آن تخصص شناخته می شود.

توجه به این موضوع حیاتی است که هر وکیل بنا به تجربه کاری خود در برخی از حوزه های حقوقی مسلط تر است. در نتیجه براساس موضوع هر پرونده به دنبال بهترین وکیل متخصص در آن موضوع باشید.


:: بازدید از این مطلب : 161
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : وکیل 23
چهار شنبه 25 آبان 1401

شماره وکیل خانواده در مشهد 09159159150

ما در این مطلب”شماره وکیل خانواده در مشهد 09159159150” قصد داریم راه های ارتباطی آنلاین و شماره تماس های مربوط به وکیل خانواده را  به اشتراک گذاریم و از اهمیت برخورداری از وکیل پایه یک خانواده را شرح میدهیم.همچنین آدرس بهترین و معتبرترین حقوقی برای اخذ وکیل خانواده را به شما معرفی میکنیم و از ویژگی های یک موسسه عالی در ایران میگویم.همراه ما باشید.

وکیل خانواده کیست و وظایف آن چیست؟

وکیل خانواده همانطور که از نامش پیداست وکیلی است که در امور خانوادگی “طلاق،مهریه،نفقه،حضانت و…”فعالیت میکند و تجربیاتش برای موکل بیان میکند سعی می کند مشکل موکل خود را به نحو عالی مورد بررسی قرار دهد و بهترین راه حل را ارائه کند.

 بیشتر بخوانید : بهترین موسسه حقوقی در مشهد

شماره وکیل خانواده در مشهد 09159159150شماره وکیل خانواده در مشهد

وظیفه وکیل خانواده به شرح زیر میباشد:

  1. یکی از مهمترین و اصلی ترین وظیفه وکیل خانواده این است که تمام تلاشش را برای پیروزی در پرونده انجام دهد.
  2. دفاع از حق و حقوق موکل
  3. ارائه اطلاعات و گزارشات دقیق به موکل خود
  4. پاسخگویی به تمام سوالات و ابهامات موکل
  5. رازداری و نگهبان اسرار موکل به گونه ای موکل به وکیل نهایت اعتماد را داشته باشد و تمام مدارک را برای حل پرونده به وکیل دهد
  6. همراه و حضور داشتن تمام لحظه در دادگاه کنار موکل و دفاع از او
  7. ارائه مشاوره شفاف و حرفه ای باتوجه به شرایط موکیل

شماره تلفن وکیل خانواده

 

قوانین آنقدر وسعت دارند که یک فرد عادی در توانش نیست که بتواند به تمام این قوانین آگاهی کامل داشته باشد.

وکیل خانواده نیز برای حرفه ای بودن و تخصص داشتن در حوضه خانواده تمام وقت و تجربیاتش در این حوضه فعالیت کرده تا بتواند به تمام ریزه کاری ها و قوانین خانواده آگاهی کامل داشته باشد.

وکیل خانواده ارائه مشاورات مخصوص و ارائه روش های منحصر به فرد برای پیروزی در پرونده کمک بسیار شیانی میکند.

برای ارتباط تلفنی و اخذ وکیل خانواده از شماره تلفن های زیر میتوانید استفاده کنید.


:: بازدید از این مطلب : 152
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : وکیل 23
دو شنبه 23 آبان 1401

آیا تغییر کاربری زمین زارعی امکان دارد؟

تغییر کاربری اراضی کشاورزی در سال 1401

طبق قانون تغییر کاربری اراضی کشاورزی جرم است که مجازات آن را در ادامه میگوئیم. اما!!

در مواردی ضروری تغییر کاربری زمین کشاورزی جرم نیست و این برعهده کمیسیونی است که در آن نمایندگان وزارتخانه های کشاورزی، مسکن، شهرسازی، جهاد سازندگی و سازمان حفاظت محیزیت و استانداری حضور دارند که در هر استان زیر نظر وزارت کشاورزی تشکیل می شود.

تصمیمات این کمیسیون با اکثریت آراء اعضا دارای اعتبار خواهد بود و ظرف دو ماه از تاریخ درخواست متقاضی این کمیسیون موظف به تشکیل جلسه و اتخاذ تصمیم است.

 بیشتر بخوانید : اراضی ملی در قانون ایران

آیا تغییر کاربری زمین کشاورزی جرم است؟

مجازات تغییر کاربری زمین کشاورزی

مطابق قانون منع تغییر کاربری اراضی کشاورزی مصوب سال 1374 و اصلاحی بعداز آن هرگونه تغییر کشاورزی جرم است.

اگر بصورت غیر قانونی تغییری در زمین زراعی داده شود علاوه به قلع و قم بنا به جریمه نقدی از یک تا 3برابر بهای اراضی زراعی و باغ ها به قیمت روز زمین با کاربری جدید که مورد نظر متخلف است، محکوم میشود. و در صورت تکرار جرم نیز به حداکثر جزای نقدی و حبس محکوم میشود.

 بیشتر بخوانید : وکیل ملکی در اراضی ملی و مستثنیات زمین

نوع کاربری یک زمین

نوع کاربری یک زمین توسط شهرداری و سازمان های مربوط به آن مشخص می شود و این کاربری پیش از آنکه به یک مشتری فروخته شود، مشخص شده است.

بهترین روش برای مشخص شدن کاربری زمین آن است که گزینه های مورد نظر خود را از شهرداری و سازمان های مربوطه استعلام بگیرید، چرا که ساخت در زمین زراعی به دلیل کاربری متفاوت یک معامله غیر قانونی است.

پیش از انجام هرگونه اقدامی برای خرید زمین باید به نوع کاربری آن توجه کنید. اینکه زمین مورد نظر شما چه کاربری دارد و برای انجام چه کاری قابل استفاده است.

دسته ای از زمین ها دارای کشاورزی هستند به این صورت که این زمین ها یا باغ های وسیعی هستند یا اراضی زراعی هستند.

از طرفی بالا بودن قیمت زمین های مسکونی و مناسب برای ساخت و ساز، بسیاری از افراد به منظور ساخت خانه در باغ و مزرعه زمین هایی با کاربری زراعی خریده و آن را تغییر داده اند.


:: بازدید از این مطلب : 173
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : وکیل 23
سه شنبه 17 آبان 1401

شکایت متهم از شاکی

تا حالا شنیده بودید، که متهم هم میتواند وکیل داشته باشد و یا اینکه میتواند از شاکی شکایت کند!!! اگر علاقه مند هستید اطلاعات حقوقی خود را افزایش دهید، اکیدا توصیه میکنم این مقاله”شکایت متهم از شاکی” را تا انتها بخوانید زیرا قرار است مطالب جدیدی بیاموزید.

چنانچه نیازمند دریافت اطلاعاتی حقوقی بیشتری هستید و یا اینکه تمایل دارید وکیل باتجربه اخذ نمائید پیشنهاد میشود با کارشناسان حقوقی مستقر در موسسه آسایش گستران تماس بگیرید.

مطمئنن این عنوان کمی گیج کننده است و با خود میگوئید چطور چنین چیزی امکان دارد؟کمی بعدتر ما این موضوع را به صورت موشکافانه برایتان باز گو خواهیم کرد، بیایید در ابتدا دو واژه متهم و شاکی را بررسی کنیم:

1.شاکی: فردی است که به دلایل مختلفی همچون ادعای حیثیت، بازپسگیری حق خویش ، ضرر دیدن به مالش و … قصد دارد از فرد مذکور شکایت کند، فراموش نکنید اصولا شاکی فرد خرابکار را میشناسد و به همین سادگی نمیشود شخصی را متهم کرد!
2.متهم: این شخص به دلیل انجام کارهای قانونی از طرف قانونگذار محکوم مجازات میشود، و ممکن است دارای یک یا چندین شاکی باشد.

توجه: طبق قوانین مندرج و تصویب شده در نظام اسلامی، شاکی و متهم هر دو میتوانند وکیل پایه یک دادگستری اخذ کنند، تا از روایی که بهشان نسبت داده شده، جلوگیری به عمل آید و از طرفی نگذارد حقش ضایع گردد، به همین منظور در صورت نیاز به وکیل پایه یک دادگستری توصیه میشود با کارشناسان حقوقی ما تماس گرفته و سریعا یک وکیل متبحر اخذ نمائید.

حقوق متهم

خیلی از دوستان نمیدانند که متهم با انجام هر کار ناشایستی باز هم دارای حقوقی شهروند و انسانی است و قانون به شدت نسبت به این موضوع حساس است، به همین دلیل حقوقی برای متهمین هم مشخص میشود، از جمله:

1.اصول اخلاقی: به عبارتی متهم میتواند به دلیل زیر پا گذاشتن اصول اخلاقی از فرد شاکی شکایت کند.

2.ضرب و شتم: اگر متهم ادعا کند که توسط شاکی مورد حمله واقع گشته و از طرفی دچار آسیب های فیزیکی و روحی شده است، مسلما میتواند با طرح شکایتی این موضوع را گزارش کند.


:: بازدید از این مطلب : 176
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : وکیل 23
یک شنبه 15 آبان 1401

نکات حقوقی فرار دختر و پسر از خانه

خیلی از خانواده های از فرار فرزندان خویش رنج میبرند اما نمیدانند ریشه و علل اصلی رخ دادن این اتفاقات چیست!!! هم چنین هیچ اطلاعی ای هم نسبت به بار حقوقی این موضوع ندارند؟!؟!؟در اینجا “نکات حقوقی فرار دختر و پسر از خانه“به طور کاملا مختصر در رابطه با نکات حقوقی فرار دختران و پسران میپردازیم.

یکی از رایج ترین مشکلات جامعه رخ دادن چنین مشکلاتی است، بدین صورت که دختر یا پسر به دلایل مختلفی همچون ازدواج و یا… تصمیم میگیرند از منزل فرار کرده و با این کار به خانواده خود ثابت کنند که هیچ چیز نمیتواند عشق آنان را بگیرد!!! در اینجا عوامل زیادی در شکوفایی چنین ناهنجاری هایی دخیل است از جمله: عدم توجه به مسائل عاطفی فرزندان، عدم درک خانواده، سلطه حاکمیتی در خانواده و …

هم چنین در برخی موارد دیده شده خانواده به خاطر رخ دادن این شرایط با یک دیگر درگیر میشوند، اما این کار از نظر قانون جرم است و قانون گذار هر خانواده را به یک میزان مجازات میکند، در برخی موارد هم که خانواده ها به فرزندان خویش آسیب وارد میکنند باز هم از نظر قانون ارتکاب جرم است و آنان این حق را دارند حتی از خانواده خویش شکایت کنند.

نکته بسیار مهم: دخترانی که در سن بلوغ هستند و قصد دارند ازدواج کنند در وهله اول باید اجازه پدر یا جد پدری خویش را بگیرند، اگر در چنین شرایطی خانواده ها بدون هیچ دلیل خاصی از ازدواج جلوگیری کنند، دختر میتواند بدون در نظر گرفتن این مورد به دادگاه مدنی مراجعه کند و بعد از انجام این مراحل و توافق های دیگر با پسر به دفتر ازدواج مراجعه کند و ازدواج خود را رسمی کند.

توجه: در برخی موارد این موضوع ثابت میشود که دختر یا پسر قبل ازدواج با شخص دیگر یا با یک دیگر رابطه نزدیکی برقرار کرده اند، در این مواقع اگر این موضوع در نزد قانون گذار اثبات شود دختر و پسر هر دو به مجازات محکوم میگردند.

مهم ترین اقدامات قانونی دختران و پسران

نکات حقوقی فرار دختر و پسر از خانه

زمانی که افراد در چنین موقعیتی قرار گرفتند میتوانند با مراجعه به یکی از شعب دادگاه خانواده و انجام مراحل قانونی ، درخواست اجازه ازدواج کنند، بعد از طی نمودن این مرحله میبایست مراحل ذیل اتقاق می افتد:

  1. قانون گذار وضعیت دختر و پسر را به طور جد بررسی میکند.
  2. قانون گذار در اکثر مواقع زمانی اجازه ازدواج را صادر میکند که دختر و پسر از نظر شرایط مالی، فرهنگی و … در یک راستا باشند.
  3. اینجا پسر باید ثابت کند که دارای شغل با درآمد مالی مناسب میباشد، هم چنین خانه ای برای زندگی کردن برای خود دارد و در آخر میبایست مشخص گردد پسر از نظر اخلاقی مشکلی ندارد و در پرونده حقوقی وی سابقه ای درج نباشد.
  4. در صورت محصل بودن و یا تحصیلات مربوطه باید مدارکی در این زمینه به دادگاه ارائه گردد.
  5. در برخی موارد قانونگذار پدر دختر را فرا میخواند و از اول میخواهد که دلیل شخصی اش را در رابطه با ازدواج فرزندش ذکر کند.
  6. دادگاه در این خصوص بسیار حساس است، آن هم این است در صورتی ارزش و اعتبار دختر بالاتر از پسر باشد قانونگذار بررسی های بیشتر و عمیق تری انجام میدهد، اما اگر ارزش و اعتبار پسر از دختر بیشتر باشد معمولا قانونگذار مخالفتی نمیکند
  7. یکی دیگر از بررسی های قانونگذار رسیدگی به این جریان است که رابطه از روی چه احساسی تشکیل شده، و اگر تایید شود این رابطه بر مبنای هوس و تامین نیاز جنسی است، قانونگذار از ازدواج جلوگیری میکند.

:: بازدید از این مطلب : 163
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : وکیل 23
یک شنبه 15 آبان 1401

نکات حقوقی فرار دختر و پسر از خانه

خیلی از خانواده های از فرار فرزندان خویش رنج میبرند اما نمیدانند ریشه و علل اصلی رخ دادن این اتفاقات چیست!!! هم چنین هیچ اطلاعی ای هم نسبت به بار حقوقی این موضوع ندارند؟!؟!؟در اینجا “نکات حقوقی فرار دختر و پسر از خانه“به طور کاملا مختصر در رابطه با نکات حقوقی فرار دختران و پسران میپردازیم.

یکی از رایج ترین مشکلات جامعه رخ دادن چنین مشکلاتی است، بدین صورت که دختر یا پسر به دلایل مختلفی همچون ازدواج و یا… تصمیم میگیرند از منزل فرار کرده و با این کار به خانواده خود ثابت کنند که هیچ چیز نمیتواند عشق آنان را بگیرد!!! در اینجا عوامل زیادی در شکوفایی چنین ناهنجاری هایی دخیل است از جمله: عدم توجه به مسائل عاطفی فرزندان، عدم درک خانواده، سلطه حاکمیتی در خانواده و …

هم چنین در برخی موارد دیده شده خانواده به خاطر رخ دادن این شرایط با یک دیگر درگیر میشوند، اما این کار از نظر قانون جرم است و قانون گذار هر خانواده را به یک میزان مجازات میکند، در برخی موارد هم که خانواده ها به فرزندان خویش آسیب وارد میکنند باز هم از نظر قانون ارتکاب جرم است و آنان این حق را دارند حتی از خانواده خویش شکایت کنند.

نکته بسیار مهم: دخترانی که در سن بلوغ هستند و قصد دارند ازدواج کنند در وهله اول باید اجازه پدر یا جد پدری خویش را بگیرند، اگر در چنین شرایطی خانواده ها بدون هیچ دلیل خاصی از ازدواج جلوگیری کنند، دختر میتواند بدون در نظر گرفتن این مورد به دادگاه مدنی مراجعه کند و بعد از انجام این مراحل و توافق های دیگر با پسر به دفتر ازدواج مراجعه کند و ازدواج خود را رسمی کند.

توجه: در برخی موارد این موضوع ثابت میشود که دختر یا پسر قبل ازدواج با شخص دیگر یا با یک دیگر رابطه نزدیکی برقرار کرده اند، در این مواقع اگر این موضوع در نزد قانون گذار اثبات شود دختر و پسر هر دو به مجازات محکوم میگردند.

مهم ترین اقدامات قانونی دختران و پسران

نکات حقوقی فرار دختر و پسر از خانه

زمانی که افراد در چنین موقعیتی قرار گرفتند میتوانند با مراجعه به یکی از شعب دادگاه خانواده و انجام مراحل قانونی ، درخواست اجازه ازدواج کنند، بعد از طی نمودن این مرحله میبایست مراحل ذیل اتقاق می افتد:

  1. قانون گذار وضعیت دختر و پسر را به طور جد بررسی میکند.
  2. قانون گذار در اکثر مواقع زمانی اجازه ازدواج را صادر میکند که دختر و پسر از نظر شرایط مالی، فرهنگی و … در یک راستا باشند.
  3. اینجا پسر باید ثابت کند که دارای شغل با درآمد مالی مناسب میباشد، هم چنین خانه ای برای زندگی کردن برای خود دارد و در آخر میبایست مشخص گردد پسر از نظر اخلاقی مشکلی ندارد و در پرونده حقوقی وی سابقه ای درج نباشد.
  4. در صورت محصل بودن و یا تحصیلات مربوطه باید مدارکی در این زمینه به دادگاه ارائه گردد.
  5. در برخی موارد قانونگذار پدر دختر را فرا میخواند و از اول میخواهد که دلیل شخصی اش را در رابطه با ازدواج فرزندش ذکر کند.
  6. دادگاه در این خصوص بسیار حساس است، آن هم این است در صورتی ارزش و اعتبار دختر بالاتر از پسر باشد قانونگذار بررسی های بیشتر و عمیق تری انجام میدهد، اما اگر ارزش و اعتبار پسر از دختر بیشتر باشد معمولا قانونگذار مخالفتی نمیکند
  7. یکی دیگر از بررسی های قانونگذار رسیدگی به این جریان است که رابطه از روی چه احساسی تشکیل شده، و اگر تایید شود این رابطه بر مبنای هوس و تامین نیاز جنسی است، قانونگذار از ازدواج جلوگیری میکند.

:: بازدید از این مطلب : 135
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : وکیل 23
پنج شنبه 5 آبان 1401

وکیل پایه یک دادگستری برای درخواست طلاق

روز به روز آمار طلاق در زن و مرد روبه افزایش است در این بین باید شرایط و قوانین درخواست طلاق آگاه باشید تا در آینده به مشکلات حقوقی دچار نشوید.پیشنهاد ما برای درخواست طلاق این است که از طریق یک وکیل پایه یک دادگستری وارد شوید(09124920000) ما در این مطلب”وکیل پایه یک دادگستری برای درخواست طلاق” قصد داریم بطور کامل تمام ابهامات و سوالات بی پاسخ شما پاسخ دهیم و در آخر نحوه اخذ وکیل طلاق را به شما بگوئیم.

دریافت مشاوره ⇐⇐⇐ 88403987- 021

شرایط درخواست طلاق از طرف زن

وکیل درخواست طلاق

شروطی که زن میتواند براساس آنها تقاضای طلاق کند طبق شروط عقد نکاح شامل 12 شرط است

که این شروط عبارتند از:

1-طبق قانون اولین شرط به شرح زیر میباشد:

چنانچه مرد به مدت زمان 6ماه خرجی زن را ندهد و از دادن حقوقی واجب زن خودداری کند.

2-دومین شرط:

اگر مرد از لحاظ روانی در وضعیت نابسمان بسر میبرد و قدر بدرفتار است که زندگی را برای همسر خود سخت و تلخ کرده باشد.

3-مطابق قانون سومین شرط بدین صورت میباشد:

چنانچه مرد بیماری غیر قابل درمانی داشته باشد که حتی باعث آسیب رساندن به سلامت زن میشود.

4-چهارمین شرط:

چنانچه مرد دیوانه باشد (در صورتی که امکان فسخ موجود نباشه)

5-در صورتی که مرد جایی مشغول به کار شده باشد (مثل فروش مواد مخدر یا …) که به آبرو زن و مصالح خانوادگی او لطمه وارد شود،

زن میتواند درخواست طلاق دهد.

6- مرد به دلیل ارتکاب جرم به 5سال حبث محکوم شده باشد ویا مجازات به پرداخت جزای نقدی شده باشد که از عهده پرداخت آن عاجز است.

 بیشتر بخوانید : شماره وکیل برای طلاق

7-مرد به مواد مخدر اعتیاد داشته باشد تا جایی که به اساس زندگی خانواده خللی وارد کند و منجر به بیکاری مرد و ناتوانی در پرداخت خرجی خانواده شود.

8-مطابق قوانین جمهوری اسلامی شرط هشتم به شرح زیر میباشد:

چنانچه مرد بدون هیچ عذر قابل قبولی خانواده خود ترک کرده باشد ویا اینکه بدون عذر موجه 6ماه غیبت داشته باشد.

9-طبق این شرط اگر محکومیت قطعی مرد براثر جرم و اجرای مجازات مثل (حد و تعزیز) که شئون خانوادگی زن را زیر سوال ببرد.

البته این شرط توسط دادگاه تشخیص داده میشود.

10-مطابق قانون اگر زوجین بعداز گذشت 5سال زندگی مشترک به دلیل عقیم بودن یا ناتوانی جسمی نتوانند بچه دار شوند زن میتواند در خواست طلاق دهد.

11-طبق این قانون اگر مرد مفقود الاثر شود و بعداز مراجعه زن به دادگاه پس از مدت6ماه پیدا نشود زن میتواند طلاق بگیرد.

12-شرط دوازدم و بیشترین دلیل افزایش طلاق در زوجین به شرح زیر می باشد:

چنانچه مرد بدون اجازه و خواست همسر خود اقدام به ازدواج مجدد کند_(زن دوم) در این صورت زن میتواند طلاق بگیرد.

شرایط درخواست طلاق از طرف مرد

مطابق ماده 1133 قانون مدنی:

مرد متواند هروقت که بخواهد زن را طلاق دهد.

نکته:حق طلاق با مرد می باشد و احتیاجی برای کسب موافقت زن ندارد.

به برخی از دلایل طلاق از طرف مرد می پردازیم:

  • چنانچه قبل از ازدواج زن دارای بیماری پنهانی باشد که براساس آن زندگی مرد را متزلزل و نابسامان می کند.
  • اگر زن از برخورد رابطه با مرد امتناع کند
  • زن به شوهر خود خیانت کرده باشد
  • زن از لحاظ عقلی و جسمانی بیمار باشد و زندگی را برای مرد سخت و دشوار کرده باشد.
  • چنانچه زن به مواد مخدر اعتیاد داشته باشد و مرد با این قضیه مخالفت داشته باشد
  • چناچه شروطی که در عقد نامه آمده و نوشته شده زن آنها را رعایت نکرده باشد.

:: بازدید از این مطلب : 131
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : وکیل 23
چهار شنبه 4 آبان 1401

وکیل پایه یک دادگستری برای درخواست طلاق

روز به روز آمار طلاق در زن و مرد روبه افزایش است در این بین باید شرایط و قوانین درخواست طلاق آگاه باشید تا در آینده به مشکلات حقوقی دچار نشوید.پیشنهاد ما برای درخواست طلاق این است که از طریق یک وکیل پایه یک دادگستری وارد شوید(09124920000) ما در این مطلب”وکیل پایه یک دادگستری برای درخواست طلاق” قصد داریم بطور کامل تمام ابهامات و سوالات بی پاسخ شما پاسخ دهیم و در آخر نحوه اخذ وکیل طلاق را به شما بگوئیم.

دریافت مشاوره ⇐⇐⇐ 88403987- 021

شرایط درخواست طلاق از طرف زن

وکیل درخواست طلاق

شروطی که زن میتواند براساس آنها تقاضای طلاق کند طبق شروط عقد نکاح شامل 12 شرط است

که این شروط عبارتند از:

1-طبق قانون اولین شرط به شرح زیر میباشد:

چنانچه مرد به مدت زمان 6ماه خرجی زن را ندهد و از دادن حقوقی واجب زن خودداری کند.

2-دومین شرط:

اگر مرد از لحاظ روانی در وضعیت نابسمان بسر میبرد و قدر بدرفتار است که زندگی را برای همسر خود سخت و تلخ کرده باشد.

3-مطابق قانون سومین شرط بدین صورت میباشد:

چنانچه مرد بیماری غیر قابل درمانی داشته باشد که حتی باعث آسیب رساندن به سلامت زن میشود.

4-چهارمین شرط:

چنانچه مرد دیوانه باشد (در صورتی که امکان فسخ موجود نباشه)

5-در صورتی که مرد جایی مشغول به کار شده باشد (مثل فروش مواد مخدر یا …) که به آبرو زن و مصالح خانوادگی او لطمه وارد شود،

زن میتواند درخواست طلاق دهد.

6- مرد به دلیل ارتکاب جرم به 5سال حبث محکوم شده باشد ویا مجازات به پرداخت جزای نقدی شده باشد که از عهده پرداخت آن عاجز است.

 بیشتر بخوانید : شماره وکیل برای طلاق

7-مرد به مواد مخدر اعتیاد داشته باشد تا جایی که به اساس زندگی خانواده خللی وارد کند و منجر به بیکاری مرد و ناتوانی در پرداخت خرجی خانواده شود.

8-مطابق قوانین جمهوری اسلامی شرط هشتم به شرح زیر میباشد:

چنانچه مرد بدون هیچ عذر قابل قبولی خانواده خود ترک کرده باشد ویا اینکه بدون عذر موجه 6ماه غیبت داشته باشد.

9-طبق این شرط اگر محکومیت قطعی مرد براثر جرم و اجرای مجازات مثل (حد و تعزیز) که شئون خانوادگی زن را زیر سوال ببرد.

البته این شرط توسط دادگاه تشخیص داده میشود.

10-مطابق قانون اگر زوجین بعداز گذشت 5سال زندگی مشترک به دلیل عقیم بودن یا ناتوانی جسمی نتوانند بچه دار شوند زن میتواند در خواست طلاق دهد.

11-طبق این قانون اگر مرد مفقود الاثر شود و بعداز مراجعه زن به دادگاه پس از مدت6ماه پیدا نشود زن میتواند طلاق بگیرد.

12-شرط دوازدم و بیشترین دلیل افزایش طلاق در زوجین به شرح زیر می باشد:

چنانچه مرد بدون اجازه و خواست همسر خود اقدام به ازدواج مجدد کند_(زن دوم) در این صورت زن میتواند طلاق بگیرد.

شرایط درخواست طلاق از طرف مرد

مطابق ماده 1133 قانون مدنی:

مرد متواند هروقت که بخواهد زن را طلاق دهد.

نکته:حق طلاق با مرد می باشد و احتیاجی برای کسب موافقت زن ندارد.

به برخی از دلایل طلاق از طرف مرد می پردازیم:

  • چنانچه قبل از ازدواج زن دارای بیماری پنهانی باشد که براساس آن زندگی مرد را متزلزل و نابسامان می کند.
  • اگر زن از برخورد رابطه با مرد امتناع کند
  • زن به شوهر خود خیانت کرده باشد
  • زن از لحاظ عقلی و جسمانی بیمار باشد و زندگی را برای مرد سخت و دشوار کرده باشد.
  • چنانچه زن به مواد مخدر اعتیاد داشته باشد و مرد با این قضیه مخالفت داشته باشد
  • چناچه شروطی که در عقد نامه آمده و نوشته شده زن آنها را رعایت نکرده باشد.

:: بازدید از این مطلب : 131
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : وکیل 23
سه شنبه 26 مهر 1401

وکیل پایه یک قاچاق کالا

مطابق مقررات قانونی ایران، قاچاق کالا در چهاربخش جداگانه قابل بررسی است: قاچاق کالاهای مجاز، مجاز مشروط، یارانه‌ای و ممنوع. هریک از این انواع قاچاق کالا ممکن است مجازات متفاوتی اعم از ضبط، حبس و جزای نقدی را به همراه داشته باشد. قانونگذار در ماده 1 قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز بیان داشته است که کالای ممنوع، کالایی است که ورود یا صدور آن مطابق قانون ممنوع شده باشد. چنانچه واردات یا صادرات کالایی ممنوع نباشد، بنا به اهمیت کالای مزبور و یا لزوم و عدم لزوم أخذ موافقت مراجع ذی‌ربط ممکن است ذیل دسته مجاز و یا مجاز مشروط قرار گیرند. اعلام لیست کالاهای مجاز مشروط بر عهده وزارت صنعت، معدن و تجارت است. همچنین لیست کالاهای یارانه‌ای نیز با پیشنهاد وزارتخانه‌های اقتصاد و صمت تهیه و به تصویب هیئت وزیران می‌رسد. برای اطلاعات بیشتر با ما تا انتهای مطلب «وکیل پایه یک قاچاق کالا» همراه باشید.

دریافت مشاوره از وکیل پایه یک دادگستری »»» 88403987- 021

وکیل پایه یک مجازات قاچاق کالا

همانطور که در مقدمه گفته شد، قاچاق کالا در چهار بخش جداگانه قابل بررسی است و مجازات هر یک از انواع آن از دیگری متفاوت می‌باشد:

الف) کالای ممنوع با ارزش بیش از صد میلیون تومان

در قانون ایران برای قاچاق انواع کالای ممنوعه با ارزش بیش از صد میلیون تومان:

1- مجازات ضبط کالا و وسیله نقلیه

2- جریمه نقدی به میزان سه تا پنج برابر کالا

3- حبس 2 تا 5 سال.

ب) کالای مجاز

مطابق قانون مجازات قاچاق کالای مجاز به شرح زیر است:

1- ضبط کالا

2- جریمه نقدی یک تا دو برابر ارزش کالا

ج) کالای مجاز مشروط

در صورت ارتکاب قاچاق کالا از نوع مجاز مشروط، مجازات به شرح زیر بر مرتکب اعمال می‌گردد:

1- ضبط کالا

2- جریمه نقدی یک تا سه برابر ارزش کالا

د) کالای یارانه‌ای

مجازات قاچاق کالای یارانه‌ای به شرح زیر است:

1- ضبط کالا

2- جریمه نقدی دو تا چهار برابر ارزش کالا.

 بیشتر بخوانید وکیل مواد مخدر و قانون مجازات قاچاق مواد

مجازات عرضه و فروش کالای قاچاق

بر اساس قانون، فروش کالای قاچاق صرفاً از سوی کسانی‌که مجوزهای لازم را دریافت کرده و در سامانه جامع تجارت ثبت شده‌اند، مجاز است و خریداران این دسته از کالاها باید از فروشنده فاکتور دریافت نمایند. عرضه و فروش کالای قاچاق از سوی واحدهای صنفی و یا صرافی‌ها تخلف است و مرتکب به ضبط کالا، نصب پارچه یا تابلو در محل مبنی بر اعلام متخلف صنفی، تعطیلی محل کسب برای شش ماه و پرداخت جریمه به شرح زیر محکوم خواهد شد:

الف- مرتبه اول: معادل دو برابر ارزش کالا

ب- مرتبه دوم: معادل چهار برابر ارزش کالا

ج- مرتبه سوم : معادل شش برابر ارزش کالا

ابطال کارت بازرگانی مرتکب قاچاق کالا

چنانچه مرتکب قاچاق، تاجر باشد ممکن است به پیشنهاد گمرک ایران، کارت بازرگانی او پس از رسیدگی به موضوع در کمیسیون به طور موقتی و یا دائمی باطل شود (ماده 114 قانون امور گمرکی). البته لازم به ذکر است که چنانچه کارت بازرگانی مرتکب قاچاق باطل گردد، به منظور رعایت حق ثالث یا حقوق مکتسبه، تصمیم مزبور مانع از ترخیص کالاهایی که به صورت قانونی برای آنها گشایش اعتبار شده یا حمل آنها آغاز شده است، نمی‌شود.


:: بازدید از این مطلب : 134
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : وکیل 23
یک شنبه 24 مهر 1401

رفع تعهدات ارزی واردکنندگان

واردکنندگان کالا در ازای دریافت ارز دولتی از بانک مرکزی، متعهد می‌شوند کالایی را با مشخصات و مقدار معین به کشور وارد نمایند. اما چنانچه واردکننده به هر دلیلی نتواند تعهد خود را به انجام برساند، در برابر بانک متعهد به بازپرداخت ارز دریافتی می‌گردد. لیکن اگر واردکننده بتواند ورود کالا به کشور و مبنای قانونی آن را به اثبات برساند، تعهد ارزی وی رفع می‌گردد. در غیر این صورت، واردکننده مزبور ملزم به ایفای تعهد ارزی، یعنی همان بازپرداخت ارز دریافتی به بانک، است. در مطلب «رفع تعهدات ارزی واردکنندگان» به بحث و بررسی شرایط و ضوابط رفع تعهد ارزی می‌پردازیم. چنانچه شما نیز سؤالی در خصوص این مسئله دارید، با ما تا انتهای این مطلب همراه باشید.

دریافت مشاوره از وکیل پایه یک دادگستری »»» 88403987- 021

رفع تعهدات ارزی واردکنندگان

رفع تعهدات ارزی واردکننده

تعهد ارزی واردکننده کالا، یک تعهد مثبت است که بر اساس اصل عدم، ادعای انجام آن مستلزم ارائه دلیل است. بنابراین واردکننده باید اثبات کند که کالای مورد تعهد خود را به کشور وارد کرده تا از این طریق بتواند برائت ذمه حاصل نماید. تا زمانی که وارد کننده نتواند ادعای خود مبنی بر ورود کالا به کشور و مبنای قانونی آن را اثبات نماید، اصل بر بقای تعهد ارزی بر ذمه واردکننده است. در غیر این صورت، واردکننده ناچار به ایفای تعهد ارزی خواهد بود.

رفع تعهدات ارزی واردکننده از طریق اثبات تعهد ورود کالا

همانطور که قبلاً توضیح دادیم، تعهد ارزی زمانی بر عهده واردکننده قرار می‌گیرد که نتواند ایفای تعهد خود در خصوص ورود کالا به کشور و ترخیص آن از گمرک را اثبات کند. یک روش‌ دفاع در مورد قضایا و پرونده‌های تعهد ارزی، اثبات ورود کالا به کشور است که نهایتاً منجر به برائت ذمه واردکننده می‌شود.

تکلیف اثبات ورود کالا برای رفع تعهدات ارزی واردکنندگان

اگر بخواهیم مراحل ورود کالا با استفاده از ارز دولتی تا اثبات ورود آن در دادگاه را تشریح کنیم باید به صورت گام به گام و هر مرحله را جداگانه شرح نماییم:

1- ارائه اسناد حمل کالا و ضمایم آن به بانک

واردکننده به منظور دریافت ارز دولتی باید اسناد مربوط به حمل کالا و ضمایم آن را به بانک ارائه دهد. بانک نیز در مقابل ملزم است، مطابقت شکلی آنها با شرایط اعطای اعتبار را احراز نماید و چنانچه اسناد مزبور را قبول نماید، اقدام به انتقال مبالغ ارزی به خارج از کشور می‌نماید.

2- صدور اعلامیه فروش ارز از سوی بانک

پس از قبول اسناد مربوط به حمل کالا و غیره از سوی بانک و انتقال ارز به خارج، بانک باید اعلامیه فروش ارز مبنی بر مبلغ معینی را برای واردکننده صادر نماید. از زمان صدور اعلامیه مزبور، تعهد واردکننده به ورود کالا بر ذمه او مستقر می‌گردد و بدین ترتیب واردکننده مدیون بانک می‌شود. واردکننده متعهد می‌شود ظرف سه ماه از تاریخ صدور اعلامیه فروش ارز نسبت به ترخیص کالاهای وارداتی از گمرک اقدام کند. وگرنه باید میزان ارز مندرج در اعلامیه مزبور را به بانک بفروشد.

3- اثبات ورود کالا به گمرک

در قراردادهای ارزی، بانک برای تعقیب قانونی واردکننده خاطی به چیزی غیر از اثبات وقوع قرارداد و رسیدن موعد انجام تعهد، نیازی به ارائه مدارک و مستندات دیگری ندارد. در واقع در این نوع از دعاوی بانک مدعی نیست و چنانچه واردکننده مدعی انجام تعهد است باید مدارک مربوط به آن را ارائه دهد تا بتواند بریءالذمه گردد. واردکننده نیز می‌تواند با اثبات ورود کالا به کشور و ترخیص آن از گمرک برائت حاصل نماید.

اثبات ایفای تعهد صرفاً با عرضه پروانه سبز گمرکی ممکن است. لازم به ذکر است که پروانه سبز گمرکی در موارد کسر تخلیه و گران‌نمایی نیز صادر می‌گردد. در این صورت، بانک در مقام مدعی قرار گرفته و باید با استناد به اسناد موجود بقای اشتغال ذمه واردکننده را به دلیل گران‌نمایی و یا کسر تخلیه اثبات کند.

 بیشتر بخوانید : وکیل دادگستری و تعریف چند اصطلاح از حقوق گمرکی

روش‌های اثبات ورود کالا

به طور کلی اثبات ورود کالا به کشور از سوی واردکننده به سه طریق زیر ممکن است که در این قسمت از مطلب «رفع تعهدات ارزی واردکنندگان» به آن می‌پردازیم.


:: بازدید از این مطلب : 129
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : وکیل 23
جمعه 22 مهر 1401

شماره وکیل خانواده در مشهد 09159159150

ما در این مطلب”شماره وکیل خانواده در مشهد 09159159150” قصد داریم راه های ارتباطی آنلاین و شماره تماس های مربوط به وکیل خانواده را  به اشتراک گذاریم و از اهمیت برخورداری از وکیل پایه یک خانواده را شرح میدهیم.همچنین آدرس بهترین و معتبرترین حقوقی برای اخذ وکیل خانواده را به شما معرفی میکنیم و از ویژگی های یک موسسه عالی در ایران میگویم.همراه ما باشید.

وکیل خانواده کیست و وظایف آن چیست؟

وکیل خانواده همانطور که از نامش پیداست وکیلی است که در امور خانوادگی “طلاق،مهریه،نفقه،حضانت و…”فعالیت میکند و تجربیاتش برای موکل بیان میکند سعی می کند مشکل موکل خود را به نحو عالی مورد بررسی قرار دهد و بهترین راه حل را ارائه کند.

 بیشتر بخوانید : بهترین موسسه حقوقی در مشهد

شماره وکیل خانواده در مشهد 09159159150شماره وکیل خانواده در مشهد

وظیفه وکیل خانواده به شرح زیر میباشد:

  1. یکی از مهمترین و اصلی ترین وظیفه وکیل خانواده این است که تمام تلاشش را برای پیروزی در پرونده انجام دهد.
  2. دفاع از حق و حقوق موکل
  3. ارائه اطلاعات و گزارشات دقیق به موکل خود
  4. پاسخگویی به تمام سوالات و ابهامات موکل
  5. رازداری و نگهبان اسرار موکل به گونه ای موکل به وکیل نهایت اعتماد را داشته باشد و تمام مدارک را برای حل پرونده به وکیل دهد
  6. همراه و حضور داشتن تمام لحظه در دادگاه کنار موکل و دفاع از او
  7. ارائه مشاوره شفاف و حرفه ای باتوجه به شرایط موکیل

شماره تلفن وکیل خانواده

 

قوانین آنقدر وسعت دارند که یک فرد عادی در توانش نیست که بتواند به تمام این قوانین آگاهی کامل داشته باشد.

وکیل خانواده نیز برای حرفه ای بودن و تخصص داشتن در حوضه خانواده تمام وقت و تجربیاتش در این حوضه فعالیت کرده تا بتواند به تمام ریزه کاری ها و قوانین خانواده آگاهی کامل داشته باشد.

وکیل خانواده ارائه مشاورات مخصوص و ارائه روش های منحصر به فرد برای پیروزی در پرونده کمک بسیار شیانی میکند.

برای ارتباط تلفنی و اخذ وکیل خانواده از شماره تلفن های زیر میتوانید استفاده کنید.

 شماره تلفن وکیل خانواده ⟸ ⟸ ⟸ 05138332020

راه های ارتباطی آنلاین با وکیل خانواده

به گسترش تکنولوژی این امکان به وجود آمد که افراد با وکیل خود بطور آنلاین ارتباط داشته باشند بتوانند مشاورات لازم در امور پرونده خود را از وکیل بگیرند.

خیلی وقت ها پیش می آید بدلیل مشغله بسیار افراد نمیتوانند در دادگاه ها حضور داشته باشند یا بتوانند بطور آگاهانه از حق و حقوقی خود دفاع کنند.

ارتباط آنلاین با وکیل خانواده میتواند این امکان را فراهم سازد تا در دورترین نقطه نیز با وکیل خود ارتباط داشته باشید و بتواند از وکیل پایه یک دادگستری در امور خانواده مشاورات لازم را دریافت کنید

راه های ارتباطی آنلاین – اینترنی (وکیل خانواده)

vakilsite@

vakil | @vekalat@

 09159159150

www.nolo.asia


:: بازدید از این مطلب : 120
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : وکیل 23
جمعه 22 مهر 1401

شماره وکیل خانواده در مشهد 09159159150

ما در این مطلب”شماره وکیل خانواده در مشهد 09159159150” قصد داریم راه های ارتباطی آنلاین و شماره تماس های مربوط به وکیل خانواده را  به اشتراک گذاریم و از اهمیت برخورداری از وکیل پایه یک خانواده را شرح میدهیم.همچنین آدرس بهترین و معتبرترین حقوقی برای اخذ وکیل خانواده را به شما معرفی میکنیم و از ویژگی های یک موسسه عالی در ایران میگویم.همراه ما باشید.

وکیل خانواده کیست و وظایف آن چیست؟

وکیل خانواده همانطور که از نامش پیداست وکیلی است که در امور خانوادگی “طلاق،مهریه،نفقه،حضانت و…”فعالیت میکند و تجربیاتش برای موکل بیان میکند سعی می کند مشکل موکل خود را به نحو عالی مورد بررسی قرار دهد و بهترین راه حل را ارائه کند.

 بیشتر بخوانید : بهترین موسسه حقوقی در مشهد

شماره وکیل خانواده در مشهد 09159159150شماره وکیل خانواده در مشهد

وظیفه وکیل خانواده به شرح زیر میباشد:

  1. یکی از مهمترین و اصلی ترین وظیفه وکیل خانواده این است که تمام تلاشش را برای پیروزی در پرونده انجام دهد.
  2. دفاع از حق و حقوق موکل
  3. ارائه اطلاعات و گزارشات دقیق به موکل خود
  4. پاسخگویی به تمام سوالات و ابهامات موکل
  5. رازداری و نگهبان اسرار موکل به گونه ای موکل به وکیل نهایت اعتماد را داشته باشد و تمام مدارک را برای حل پرونده به وکیل دهد
  6. همراه و حضور داشتن تمام لحظه در دادگاه کنار موکل و دفاع از او
  7. ارائه مشاوره شفاف و حرفه ای باتوجه به شرایط موکیل

شماره تلفن وکیل خانواده

 

قوانین آنقدر وسعت دارند که یک فرد عادی در توانش نیست که بتواند به تمام این قوانین آگاهی کامل داشته باشد.

وکیل خانواده نیز برای حرفه ای بودن و تخصص داشتن در حوضه خانواده تمام وقت و تجربیاتش در این حوضه فعالیت کرده تا بتواند به تمام ریزه کاری ها و قوانین خانواده آگاهی کامل داشته باشد.

وکیل خانواده ارائه مشاورات مخصوص و ارائه روش های منحصر به فرد برای پیروزی در پرونده کمک بسیار شیانی میکند.

برای ارتباط تلفنی و اخذ وکیل خانواده از شماره تلفن های زیر میتوانید استفاده کنید.

 شماره تلفن وکیل خانواده ⟸ ⟸ ⟸ 05138332020

راه های ارتباطی آنلاین با وکیل خانواده

به گسترش تکنولوژی این امکان به وجود آمد که افراد با وکیل خود بطور آنلاین ارتباط داشته باشند بتوانند مشاورات لازم در امور پرونده خود را از وکیل بگیرند.

خیلی وقت ها پیش می آید بدلیل مشغله بسیار افراد نمیتوانند در دادگاه ها حضور داشته باشند یا بتوانند بطور آگاهانه از حق و حقوقی خود دفاع کنند.

ارتباط آنلاین با وکیل خانواده میتواند این امکان را فراهم سازد تا در دورترین نقطه نیز با وکیل خود ارتباط داشته باشید و بتواند از وکیل پایه یک دادگستری در امور خانواده مشاورات لازم را دریافت کنید

راه های ارتباطی آنلاین – اینترنی (وکیل خانواده)

vakilsite@

vakil | @vekalat@

 09159159150

www.nolo.asia


:: بازدید از این مطلب : 118
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : وکیل 23
پنج شنبه 7 مهر 1401

استرداد لاشه چک و سفته توسط وکیل 09124970000

چک و سفته به طور کلی به عنوان سند پرداخت طلب در سررسید مشخص هستند. لیکن مواردی وجود دارد که از چک و سفته به عنوان ضمانت و یا امانت استفاده می‌شود. بنابراین، در این موارد اصل چک باید به صادرکننده آن مسترد گردد. چنانچه دارنده از استرداد آن امتناع ورزد، صادرکننده می‌تواند اقدام به طرح دعوی نماید. این دعوی تحت عنوان «استرداد لاشه چک و سفته توسط وکیل 09124970000 » مطرح می‌گردد. اقامه دعوی استرداد لاشه چک و سفته، شرایطی دارد که در مطلب حاضر به بررسی آن می‌پردازیم. چنانچه شما نیز قصد اقدام به طرح دعوی استرداد لاشه چک و سفته را دارید، با ما تا انتهای این مطلب همراه باشید.

دریافت مشاوره از وکیل پایه یک دادگستری »»» 88403987- 021

استرداد لاشه چک و سفته توسط وکیل 09124970000

استرداد لاشه چک

ابتدا به بررسی شرایط و ضوابط استرداد لاشه چک و سپس به بررسی مسائل مرتبط با دعوی استرداد لاشه سفته می‌پردازیم:

موارد طرح دعوی استرداد چک

اگر صدور چک بنا به دلایل ذیل باشد، صادرکننده آن می‌تواند تحت شرایطی اقدام به اقامه دعوای استرداد لاشه چک نماید:

الف- صدور چک جهت تضمین

یکی از موارد بسیار پرتکراری که می‌تواند منجر به دعوی استرداد لاشه چک گردد، ارائه چک به دیگری تحت عنوان ضمانت یا تضمین حسن انجام کار است. چنانچه به هر دلیلی موضوع ضمانت منتفی گردد، چک صادره باید به صادرکننده آن مسترد شود.

ب- صدور چک در نتیجه انعقاد یک قرارداد

چنانچه قراردادی بین دو شخص منعقد شود و یکی از طرفین آن از طریق صدور چک، اقدام به پرداخت تعهدات ناشی از قراردادنماید و مزبور به هر نحو (اقاله، فسخ، انفساخ) منحل شود، چک صادره باید به صادر کننده آن بازگردد. بنابراین در این صورت، با انحلال قرارداد تعهد ناشی از آن هم منحل می‌شود. فلذا دلیلی وجود ندارد که چک مزبور در اختیار دارنده باقی بماند.

ج- صدور چک امانی

بر اساس ماده 674 کتاب پنجم قانون مجازات اسلامی، هر گاه:

الف) نوشته‌هایی مثل سفته، چک، قبض و نظایر آن تحت عنوان اجاره یا امانت یا رهن یا برای وکالت یا هر کار با اجرت یا بی‌اجرت، به کسی داده شود؛ و

ب) قرار بر این بوده باشد که نوشته مذکور، مسترد شود یا صرف امور خاصی شود؛ و

ج) لیکن شخصی که نوشته نزد او بوده آنها را به ضرر مالکین یا متصرفین آن استعمال یا تصاحب یا تلف یا مفقود نماید؛

د) به حبس از شش ماه تا سه سال محکوم خواهد شد.


:: بازدید از این مطلب : 120
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : وکیل 23
سه شنبه 5 مهر 1401

وصول وجه چک برگشتی توسط وکیل

چک یکی از اسناد تجاری است که دربردانده دستور پرداخت یا تعهد به پرداخت مبلغ مندرج در آن، در وجه شخص معین می‌باشد. البته چک به دلیل مزایای چشمگیری که نسبت به سایر اسناد تجاری از جمله سفته و برات دارد، میان مردم رایج‌تر و قابل قبول‌تر است. مسئله وصول چک برگشتی، یکی از قابل‌توجه‌ترین موضوعاتی است که هم دارندگان و هم صادر کنندگان چک با آن مواجه می‌باشند. مطلب «وصول وجه چک برگشتی توسط وکیل»، روش‌های مختلف وصول وجه چک را مورد بررسی قرار داده و به تشریح ابعاد حقوقی آن می‌پردازد. بنابراین اگر شما نیز به دنبال احقاق حقوق خود از طریق وصول وجه چک برگشتی هستید، با ما تا انتهای این مطلب همراه باشید.

دریافت مشاوره از وکیل پایه یک دادگستری »»» 88403987- 021

وصول وجه چک برگشتی توسط وکیل

روش‌های مختلف وصول چک برگشتی

علی‌الاصول، اشخاص به صورت اختیاری و بدون نیاز به اتخاذ اقدامات اجرایی و قضایی، تعهدات خود را در زمان مورد توافق طرفین در قرارداد ایفا می نمایند. لیکن حالتی نیز وجود دارد که صادر کننده چک، وجه آن را به طور داوطلبانه پرداخت نکند، لازم است که دارنده چک با مراجعه به مراجع صالح، ایفای تعهدات خود را مطالبه نماید.

1) پرداخت از سوی بانک

بانک‌ موظف است به محض رجوع دارنده چک برای وصول وجه آن، هویت و مشخصات کامل او را در پشت برگه چک با قید تاریخ مراجعه ذکر کنند. در صورت دارا بودن شرایط زیر، مبلغ چک را به دارنده آن پرداخت نماید:

الف) صادر کننده در تاریخ سررسید مندرج بر روی برگه چک، به اندازه مبلغ چک نزد بانک، وجه نقد داشته باشد.

ب) چک باید با رعایت شرایط قانونی تنظیم شده باشد.

نکات مهم پرداخت توسط بانک

پرداخت مبلغ مندرج در چک شرایطی دارد که در ادامه مطلب حاضر به بررسی آنها می‌پردازیم:

الف) وضعیت شرط پرداخت مندرج بر روی چک

اگر صادرکننده چک، شرطی را برای پرداخت وجه آن برروی چک قید کرده باشد، بانک به آن شرط ترتیب اثر نمی‌دهد. فلذا مبلغ چک به دارنده آن قابل پرداخت است.

ب) عدم انطباق امضاء روی چک با امضاء نمونه صادر کننده نزد بانک

اگر امضاء مندرج بر روی برگه چک (منتسب به صادر کننده) با نمونه امضاء او نزد بانک مطابقت نداشته و یا در متن چک، قلم خوردگی یا اختلاف وجود داشته باشد، بانک از پرداخت وجه چک امتناع خواهد نمود.

ج) آثار عدم پرداخت وجه چک

عدم پرداخت وجه چک، هر دلیلی که داشته باشد، اعم از فقدان یا کسری موجودی، عدم انطباق امضاء یا وجود خط خوردگی، می‌تواند منجر به صدور گواهی عدم پرداخت از سوی بانک محالٌ علیه بنا به تقاضای دارنده چک شود.

د) لزوم پرداخت وجه چک در تاریخ سررسید


:: بازدید از این مطلب : 133
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : وکیل 23
دو شنبه 28 شهريور 1401

جهات اختصاصی ابطال قراردادهای بانکی

همانطور که در ابتدای مطلب «جهات ابطال قراردادهای بانکی» توضیح دادیم، قراردادهای بانکی علاوه بر جهات عمومی ابطال قراردادها که در قانون مدنی آمده است، یک سری دلایل اختصاصی برای ابطال دارند که در ادامه به تشریح هر یک از این جهات در هر قرارداد به طور جداگانه می‌پردازیم.

جهات اختصاصی ابطال قرارداد فروش اقساطی

قرارداد فروش اقساطی، یکی از قراردادهای مهم در حقوق بانکی است که در ادامه به تشریح جهات ابطال آنها می‌پردازیم:

– عدم تعیین دقیق موعد پرداخت اقساط، مبلغ دقیق اقساط، مدت بازگشت اصل مبلغ تسهیلات فروش اقساطی و سود حاصله از فروش اقساطی

– درج سود خلاف و مغایر با مصوبات بانک مرکزی

– تعیین موضوع خلاف واقع در قرارداد فروش اقساطی

– عدم انجام فعالیت اقتصادی مرتبط با قرارداد فروش اقساطی

– عدم اعلام قیمت نقدی اموال به اعتبار گیرنده

– دریافت مبلغ پیش پرداخت در قرارداد فروش اقساطی برخلاف مصوبات شورای پول و اعتبار

– ابطال یا فسخ قرارداد مشارکت مدنی

– اشتباه در تقسیط محاسبات قرارداد مشارکت مدنی

جهات اختصاصی ابطال قرارداد مشارکت مدنی

جهات ابطال قراردادهای بانکی

–  تأدیه نشدن سرمایه به شریک

– عدم تعیین موضوع و مدت قرارداد مشارکت مدنی یا تعیین آن بر خلاف واقع

– محقق نشدن موضوع عقد

– انجام نشدن عملیات قرارداد مشارکت مدنی

– عدم تعیین و افتتاح حساب مشترک

– خاتمه ندادن موضوع قرارداد مشارکت مدنی

– عدم اعلام دوره بهره‌برداری قرارداد مشارکت مدنی

– نظارت نکردن بانک بر موضوع قرارداد مشارکت مدنی

– رعایت نشدن قوانین و مقررات دستورالعمل‌ها و بخشنامه‌های اجرایی مشارت مدنی

– عدم تعیین حداقل یا حداکثر سهم سود بانک یا شریک در قرارداد مشارکت مدنی

– عدم محاسبه سود و زیان استحصالی پایان کار

– تعیین سود قطعی از پیش تعیین شده

– معین نبودن نحوه تسویه حساب مشارکت مدنی


:: بازدید از این مطلب : 139
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : وکیل 23
شنبه 26 شهريور 1401

وجه التزام درچه قراردادهایی شرط می‌شود؟

همانطور که قبلا ذکر کردیم، بنا بر ماده 230 قانون مدنی عقودی می‌توانند دارای شرط ضمن عقد “مطالبه وجه التزام” باشند که تعهدی از جانب دو طرف در آنها مطرح باشد.

در این مورد از نظر برخی حقوقدانان واژه ی عقد و معامله یک معنا دارند. اما برخی دیگر معتقدند که عقد و معامله با یکدیگر تفاوت دارد و یکسان نیست. دسته دوم معامله را رابطه‌ی حقوقی‌ای در نظر می‌گیرند که حتما و لزوما به امور مالی مربوط باشد. در صورتی که به نظر ما و اکثریت غالب جامعه حقوق‌دانان، وجه التزام تنها مختص عقود تملیکی و یا نوع خاصی از قراردادها نیست.

باید در نظر داشته باشید؛ به طور کلی در مورد هر تعهدی که ضمن عقود یا قراردادها بر عهده‌ی افراد قرار می‌گیرد می‌توان وجه التزام تعیین کرد. در واقع حتما لازم نیست متعهد تعهد به پرداخت یا ارائه مالی کرده باشد.

مطالبه وجه التزام در قرارداد

مطالبه وجه التزام یا خسارت قراردادی چگونه انجام می‌شود؟

در صورتی که طرفین قرارداد را به درستی تنظیم نموده و در آن وجه التزام پیش‌بینی کرده باشند، زیان‌دیده می‌تواند وجه التزام را با ارائه دادخواست در دادگاه حقوقی مطالبه نماید. زیان‌دیده هم می‌تواند مطالبه خسارت قراردادی را همراه با خواسته دیگری در دادگاه محل اقامت خوانده مطرح کند، و هم می‌تواند آن را به تنهایی از مرجع صالح مطالبه نماید.

با توجه به مواردی که گفتیم؛ چون دعوای مطالبه وجه التزام جزو دعاوی مالی است، هزینه دادرسی آن باید بر مبنای دعاوی مالی پرداخت گردد. همچنین اینکه کدام دادگاه صالح به رسیدگی است، به قرارداد بین متعاقدین بستگی دارد.

دقت کنید که رای صادره از دادگاه صالح بدوی، قابل تجدیدنظرخواهی می‌باشد.

 

شرایط مطالبه وجه التزام چیست؟

طبق ماده 226 قانون مدنی وجه التزام زمانی قابل مطالبه است که 4 شرط در قرارداد وجود داشته باشد.

  • اولین و مهم‌ترین شرط این است که طرفین قرارداد را به نحو صحیحی بین خودشان منعقد کرده باشند.
  • دومین مورد این است که متعاقدین برای انجام تعهد مدتی مشخص کرده باشند، متعهد ناقض تعهد شود و مهلت منقضی شده باشد.
  • متعهدله انجام تعهد را درخواست کرده باشد.
  • عدم انجام تعهد بر اثر قصور مرتکب باشد؛ و نه به واسطه­‌ی وجود عامل خارجی.

بنابرین در مورد تعهد به وسیله، وجه التزام زمانی قابل مطالبه‌ست که ثابت شود متعهد در زمینه اجرای تعهد خودش مرتکب قصور شده است. در تعهد به نتیجه اگر قوه قاهره (سیل، زلرله و بلایای طبیعی و…) مانع اجرای تعهد شود، وجه التزام قابل مطالبه نیست. چرا که متعهد در این شرایط نقشی در عدم انجام تعهد نداشته و اوضاع از کنترل او خارج بوده است.


:: بازدید از این مطلب : 128
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : وکیل 23
چهار شنبه 23 شهريور 1401

اصول مهم تنظیم قرارداد پیمانکاری

به طور کلی، قرارداد پیمانکاری به صورت کتبی در چند ماده تنظیم می‌شود و برای لازم‌الاجرا شدن باید به امضاء طرفین قرارداد پیمانکاری برسد. تنظیم قرارداد پیمانکاری دارای اصول خاصی است که این دسته از قراردادها در وضعیت متمایزی از سایر قراردادها قرار می‌دهد. در ادامه مطلب «اصول تنظیم قراردادهای پیمانکاری» به معرفی و بررسی این اصول می‌پردازیم.

جهت مشاوره با  وکیل پایه یک دادگستری با شماره‌های روبه‌رو تماس حاصل فرمایید: 09124970000 – 02188403166

راه های ارتباطی جهت مشاوره

راه های ارتباطی جهت مشاوره با بهترین وکیل ها به شرح زیر می باشد:

اینستاگرام: vakilsite@

تلگرام: vakil | @vekalat@

واتساپ: 09124920000

عنوان قرارداد

منظور از عنوان قرارداد همان اسمی است که برای قرارداد انتخاب می‌شود. نکته حائز اهمیت در خصوص عنوان قرارداد این است که نام انتخابی برای قرارداد باید با مفاد آن منطبق باشد. لیکن چنانچه عنوان انتخابی برای قرارداد با مفاد آن انطباق نداشته باشد، ملاک قضاوت برای تعیین نوع قرارداد و آثار آن، مفاد آن است. چرا که با توجه به مفاد قرارداد، قصد واقعی و عملکرد طرفین است نه صرف یک عنوان. برخی از این عناوین عبارتند از: قراردادهای طراحی، تدارکات و ساخت –قرارداد کلید در دست- قرارداد تدارک و ساخت و قرارداد پیمان مدیریت.

طرفین قرارداد پیمانکاری

یک قرارداد پیمانکاری، گاه دوجانبه و گاه چند جانبه است. بنابراین به منظور ایجاد و استقرار تعهد بر ذمه طرف‌های قرارداد بایستی مسئولیت‌های قراردادی هر یک از آنها به وضوح و به طور دقیق تعیین و مشخص شود. چنانچه:

الف) طرفین قرارداد، اشخاص حقیقی باشند: باید مشخصات شناسنامه، کارت ملی و آدرس آنان در قرارداد ذکر شود و همین اندازه کفایت می‌کند.

ب) یک طرف قرارداد یا تمام طرف‌های آن از اشخاص حقوقی مثلاً شرکت‌های تجاری باشند، شخص حقوقی باید بر اساس قانون دارای شخصیت حقوقی مستقل از اعضای خود و دارای صلاحیت امضای قرارداد و ایجاد تعهد باشد.

تنظیم قراردادهای پیمانکاری


:: بازدید از این مطلب : 132
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : وکیل 23
جمعه 18 شهريور 1401

مرجع صالح تشخیص مستثنیات اراضی ملی

امروز، امور مربوط به حفاظت، احیاء، گسترش و بهره‌برداری از منابع طبیعی برعهده «وزارت جهاد سازندگی» قرار دارد. مطابق قانون مزبور، تشخیص منابع ملی و مستثنیات موضوع ماده 2 قانون ملی شدن جنگل‌ها و مراتع، با وزارت جهاد سازندگی است که شش ماه بعد از اخطار کتبی یا آگهی به وسیله روزنامه‌‌های کثیرالانتشار مرکز و همچنین یکی از روزنامه‌‌های ‌محلی و نیز سایر وسایل معمول، ادارات ثبت موظفند پس از انقضای مهلت مقرر، در صورت فقدان معترض و بر اساس اعلام وزارت جهاد‌ سازندگی نسبت به صدور سند مالکیت به نام دولت جمهوری اسلامی ایران اقدام کنند.

البته در حال حاضر، کمیته فنی و ممیزی اراضی ادارات منابع طبیعی استان‌ها امر تشخیص اراضی ملی از مستثنیات بر عهده دارند. این کمیته پس از انجام تشریفات قانونی راجع به ملی بودن ملک، اقدام به تنظیم برگ تشخیص می‌نماید.

تشخیص مستثنیات اراضی ملی

 بیشتر بخوانید : وکیل ملکی در اراضی ملی و مستثنیات زمین

تشریفات قانونی تشخیص مستثنیات اراضی ملی

مأموری که از سوی مرجع صالح عهده‌دار امر تشخیص است، باید مراحل زیر را برای انجام وظیفه خود، طی نماید:

مرحله اول

از محل وقوع ملک بازدید نموده و نسبت به آن پلاک ثبتی تشکیل پرونده دهد. چنانچه ملک موضوع تشخیص پلاک ثبتی نداشته باشد، پرونده بر اساس معیارهای دیگر از جمله حوضه آبخیز یا حفاظت تشکیل خواهد شد. تمام اسناد و مدارک مربوط به ملک باید در پرونده تشکیل شده، ثبت گردد.

مرحله دوم

مأمور مجری تشخیص باید نسبت به استعلام وضعیت ملک در خصوص شمول یا عدم شمول مقررات اصلاحات ارضی اقدام کند. مرجع استعلام، واحد مدیریت امور اراضی در اداره جهاد کشاورزی شهرستان مربوطه می‌باشد. همچنین نتیجه استعلام، مشخصات ثبتی ملک و وضعیت مالکیت ملک از حیث مشاع یا مفروز بودن در پرونده قید می‌شود.

مرحله سوم

مأمور تشخیص باید ضمن حضور در محل وقوع ملک در خصوص وضعیت ملک، سابقه احداث اعیان و غیره اطلاعات لازم را کسب نماید. در صورتی که مأمور تشخیص مطلع شود که به هر شکل به اراضی ملی تجاوز شده، باید گزارش آن را در پرونده قید نماید.

مرحله چهارم

در گام بعدی، نقشه ملک موضوع تشخیص بر اساس ضوابط قانونی از سوی مأمور صلاحیتدار ترسیم خواهد شد. اگر به هر دلیلی از قبیل صعب‌العبور بودن منطقه یا نبود تجهیزات کافی، ترسیم نقشه ممکن نباشد، کروکی ترسیم و بعداً کروکی مزبور بنا بر دستورالعمل های صادره به نقشه تبدیل خواهد شد.


:: بازدید از این مطلب : 123
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : وکیل 23
چهار شنبه 16 شهريور 1401

رهن کامل ملک توسط وکیل ملکی

یکی از مسائل مهم در خرید و فروش خانه و معاملات ملکی که امروز رو به افزایش، رهن کامل ملک است.در این مقاله قصد داریم توسط وکیل ملکی به سوالات متداول حائز اهمیت درمورد رهن کامل خانه پاسخ دهیم، که آگاهی از این سوالات و نکات باعث جلوگیری از بروز بسیاری از مشکلات مستاجر و موجر میشود.

چنانچه سوالی مدنظرتون بود می توانید در آخر همین صفحه در قسمت”دیدگاه”سوالتان ارسال نمائید و پاسخ شما در کمترین زمان ممکن توسط وکلای حقوقی آسایش گستران داده میشود.

همچنین شما می توانید از مشاوره رایگان وکیل پایه یک دادگستری بهرمند شود، تنها باشماره گیری(09124970000)

 بهترین وکیل پایه یک دادگستری را از ما بخواهید…

رهن کامل ملک به چه معناست؟

وکیل ملکی

رهن کامل،نوعی اجاره ملک است که مستاجر در زمان عقد قرارداد مبلغ زیادی را به عنوان رهن به موجر پرداخت می کند،

با اینکار دیگر لازم نیست هرماه اجاره ای به موجر پرداخت کنید بلکه این مبلغ تا اتمام قرارداد نزد موجر می ماند و بعداز پایان قرارداد به طور کامل به مستاجر برگردانده می شود.

مزایای رهن کامل خانه برای مستاجر چیست؟

  • معافیت از پرداخت اجاربها ماه به ماه

یکی از مزیت های رهن کامل خانه معافیت از پرداخت اجاره ماهیانه است،

با این کار از نگرانی و دغدغه های به مورد نسبت به فراهم کردن به موقع پول برای اجاره ازبین می رود

و مستاجر می توانید با خیال راحتتری زندگی کند و در عوض پول خود را صرف دیگر نیازهای خانواده و خود کند.

  • دریافت کامل مبلغ رهن بعداز اتمام قرارداد

در پایان اتمام قرارداد موجر موظف است مبلغ رهن را به طور تمام و کمال به مستاجر بازگرداند،

مستاجر نیز با گرفتن این پول به صورت کامل میتواند اقدام به تهیه ملک جدید کند ویا هر استفاده دیگری از جمله سرمایه گذاری …

  • تمدید قرارداد و تعیین شرایط آن

با توجه به اینکه مستاجر برای رهن کامل باید مبلغ زیادی را به موجر پرداخت کند

این احتمال افزایش میابد که صاحب ملک نتواند کل پول را در پایان قرارداد به مستاجر برگرداند.

درنتیجه مستاجر در تمدید قرارداد و تعیین شرایط آن قدرت بیشتری دارد.

 بیشتر بخوانید:دادخواست خلع ید و نکات حقوقی مربوط به آن

معایب رهن کامل خانه برای مستاجر چیست؟

  • فراهم کردن و پرداخت پول زیاد

یکی از معایب رهن کامل خانه ناتوانی در پرداخت مبلغ زیادی پول است.

از آنجاکه رهن کامل ملک نیازمند پول زیادی است، فراهم کردن این مبلغ میتواند شما را تحت فشار قراردهد.

  • گزینه های کم برای انتخاب خانه

رهن کامل به دلیل شرایط خاصی که دارد در بازار مسکن به ندرت پیش میاید که خانه ای با رهن کامل به اجاره برسد.

بنابراین: یافتن خانه ای که هم خصوصیات مدنظرتون را داشته باشد و هم به صورت رهن کامل باشد، به جستوجوی قابل توجه ای نیاز دارد.

نکته ای از وکیل ملکی: همین انتخاب کم گزینه های شما دلیلی برای افزایش و بالا رفتن قیمت ها توسط موجر میگردد.

  • تعویق در بازپس گرفتٍ مبلغ رهن

در بعضی از مواقع صاحبخانه شاید نتواند پول شما را در تاریخ اتمام قرارداد به طور کامل پرداخت کند،

بنابراین اگر به پولتان نیاز داشته باشید، دچار دردسر میشوید.

نکته ای از وکیل ملکی: چنانچه مالک نتواند پول را در زمان موعد و اتمام قرارداد به شما برگرداند، میتوانید به دلیل تاخیر در پرداخت رهن خسارت طلب کنید.


:: بازدید از این مطلب : 137
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : وکیل 23
چهار شنبه 9 شهريور 1401

اراضی ملی در قانون ایران

اراضی ملی، اصطلاحی است که امروزه بیشتر از گذشته به گوش می‌خورد. زیرا مطابق قانون ایران، برخی اراضی که حتی سند مالکیت به نام اشخاص دارند، اراضی ملی اعلام شده‌اند. این امر باعث شده است که قضایا و دعاوی مختلفی درباره اراضی ملی و مستثنیات آن در دادگاه‌ها و محاکم در جریان باشد. در مطلب « اراضی ملی در قانون ایران » قصد داریم به تعریف و شرایط اراضی ملی بپردازیم.

اخذ وکیل برای باز پس گیری زمینی که ملی شناخته شده »»» دفتر تهران09124970000

اخذ وکیل برای باز پس گیری زمینی که ملی شناخته شده »»» همکاران مشهد09159159150

انواع اراضی

اراضی ملی

اراضی بر اساس قانون ایران انواع مختلفی دارند که در ادامه برای روشن شدن این مفاهیم، به شرح آنها می‌پردازیم:

اراضی شهری

آن دسته از اراضی که در محدوده و حریم شهر و شهرک‌ها واقع شده‌اند را مطابق قانون اراضی شهری می‌گویند. اراضی مزبور ممکن است موات، بایر و یا دایر باشند. در ادامه مطلب به تعریف انواع اراضی شهری می‌پردازیم:

موات

به زمین‌هایی که از تاریخ پنجم تیر ماه 1358 سابقه آبادانی و عمران نداشته‌اند، اراضی موات گفته می‌شود.

بایر

زمین‌هایی که سابقه آبادانی و عمران دارند ولی مجدداً به حالت قبل خود برگشته‌اند را اراضی بایر می‌گویند. اراضی بایر ممکن است مالک معین داشته و یا نداشته باشند.

دایر

زمین‌های احیاء شده و آبادی که مالک از آنها بهره‌برداری می‌نماید را اراضی دایر می‌گویند.

جهت مشاوره با  وکیل پایه یک دادگستری با شماره‌های روبه‌رو تماس حاصل فرمایید: 09124970000 – 02188403166

راه های ارتباطی جهت مشاوره

راه های ارتباطی جهت مشاوره با بهترین وکیل ها به شرح زیر می باشد:

اینستاگرام: vakilsite@

تلگرام: vakil | @vekalat@

واتساپ: 09124920000

:: بازدید از این مطلب : 146
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : وکیل 23
دو شنبه 7 شهريور 1401

الزام به تنظیم سند رسمی

امروزه با توجه به افزایش نرخ جرایم علیه اموال و مالکیت، یکی از پرتکرارترین دعاوی حقوقی که در محاکم دادگستری، دعوی الزام به تنظیم سند رسمی است. البته دعوی مزبور نیز همچون سایر دعاوی حقوقی شرایطی دارد که باید از سوی خواهان مورد توجه قرار گرفته و رعایت شود. در مطلب «وکیل الزام به تنظیم سند رسمی» به بررسی شرایط، ضوابط و چارچوب‌های حقوقی طرح دعوی مزبور می‌پردازیم. چرا که دولت و محاکم قضایی صرفاً دارنده سند رسمی را به عنوان مالک می‌شناسند و مبایعه‌نامه ولو با اعطای وکالت بلاعزل در برابر سند رسمی، تاب‌آوری ندارد.

شماره وکیل الزام به تنظیم سند رسمی »»» 09124970000 

سند رسمی

الزام به تنظیم سند رسمی

مطابق ماده 1287 قانون مدنی ایران، سندی رسمی است که از سوی اداره ثبت اسناد، دفاتر اسناد رسمی و یا سایر مراجع صالح در حدود صلاحیتی آنها تنظیم شده باشد. هر نوع سندی که به روش‌های فوق تنظیم نشده باشد، سند عادی محسوب می‌شود.

 بیشتر بخوانید : مهمترین نکات حقوقی دریافت سند المثنی ملک

امتیازات سند رسمی

مطابق قانون مدنی و قانون ثبت، سند رسمی نسبت به سند عادی واجد مزایایی است که باعث می‌شود تمایل افراد به انعقاد معامله از طریق اسناد رسمی افزایش یابد. از جمله این مزایا می‌توان موارد زیر را برشمرد:

  1. نسبت به اسناد رسمی نمی‌توان ادعای تردید یا انکار نمود؛ در صورتی که در خصوص اسناد عادی، این ادعاها قابل استماع است.
  2. در خصوص اسناد رسمی در دادگاه‌ها صرفاً ادعای جعل، قابل استماع است؛
  3. بر اساس مقررات قانون ثبت، دولت کسی را مالک می‌شناسد که سند رسمی به نام او صادر شده باشد و یا به موجب یک سند رسمی، ملک از مالکیت مالک رسمی به نام او منتقل شده باشد.
  4. تنها مالک رسمی ملک می‌تواند تمام حقوق مالکانه ممکنه را مطابق قانون بر ملک خویش اعمال نماید.

نکته مهم

رویه دادگاه‌ها در خصوص خودرو بدین صورت است که برگه سبز خودرو و کارت خودرو را صرفاً به عنوان نشانه یا اماره مالکیت پذیرفته می‌شود و دلیل بر مالکیت حتمی و قطعی نیست.


:: بازدید از این مطلب : 138
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : وکیل 23
یک شنبه 6 شهريور 1401

بهترین وکیل پایه یک دادگستری

بهترین وکیل پایه یک دادگستری

در انتخاب وکیل باید توجه لازم را این نکاتی در ادامه عرض میکنیم داشته باشید.شما باید بدانید هر وکیل پایه یکی دلیل نمیشود که در تمام زمینه های حقوقی متخصص باشد شما در هنگام اخذ وکیل باید وکیلی را انتخاب کنید که بطور تخصصی در یک زمینه تخصصی کار کند و در آن پرونده ها تخصص کافی را بدست آورده باشد.

باید توجه داشته باشید که هر وکیل در برخی از حوزه های حقوقی مسلطتر است بنابراین بهترین وکیل در هر موضوعی حقوقی کسی است که:

  • سابقه طولانی در انجام پرونده حقوقی را داشته باشد.
  • به مواد قانونی و نحوه دادرسی به موضوع پرونده تسلط کامل داشته باشد.
  • درصد پیروزی در پرونده های مشابه بسیار بالا باشد.
  • فن بیان و قدرت کلامی بالا و مدیریت جلسه دادگاه را داشته باشد.

امروزِ موسسات حقوقی متشکل از وکلای متخصص در یک موضوع استفاده می کنند که موسسه حقوقی آسایش گستران از این موضوع مستثنا نیست.

 بیشتر بخوانید : وکیل ارث و میراث

شماره تماس وکیل در تهران

برای اخذ وکیل پایه یک دادگستری در تهران از با شماره ذیل تماس حاصل فرمایید.

شماره موبایل جهت اخذ وکیل متخصص:09124920000 | 09124970000

تلفن دفتر وکلا در تهران:  88403987 – 021 | 88403166 – 021

آدرس موسسه حقوقی در تهران

تهران، خیابان شهید مطهری، نرسیده خیابان شریعتی، روبروی بوستان شهیدآوینی، پلاک 11

مشاوره تلفنی وکیل دادگستری در مشهد

موسسه حقوقی آسایش گستران برای ارتباط بهتر با مردم مشهد شعبه دیگر خود در این شهر تاسیس کرد.

برای اخذ وکیل در مشهد می توانید از طریق شماره های ذیل تماس حاصل فرمایید.

شماره موبایل وکیل در مشهد: 09159159150

شماره تلفن دفتر وکیل: 38332020- 051

آدرس بهترین موسسه حقوقی در مشهد:

میدان فلسطین،نبش تقاطع بلوار منتظری با بلوار بعثت

مشاوره حقوقی آنلاین

وکیل پایه یک دادگستری 09124920000

امروزِ بسیاری از مردم به دلایلی نمی توانند بصورت حضوری برای دریافت مشاوره به موسسه مراجعه کنند… و بهترین راه هم دریافت مشاوره به صورت آنلاین می باشد. خب، موسسه حقوقی آسایش گستران این بستر را فراهم کرده استه که مردم از طریق اینترنت و بصورت مجازی و کاملا رایگان سوالات حقوقی خود را در یکی از را های ارتباطی ذیل ارسال نمایید. کارشناسان ما در کمترین زمان ممکن به سوالات شما پاسخ خواهند داد.


:: بازدید از این مطلب : 140
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : وکیل 23
یک شنبه 30 مرداد 1401

کودک همسری در ایران

برای اینکه متوجه عمق فاجعه‌ی کودک‌همسری در ایران شوید، فقط کافی‌ست تصور کنید! کودک 10 ساله و نحیفی که بلندای قامتش حتی آنقدری نیست که دستش به کابینت‌­های بالایی و دستگیره اتوبوس برسد! هنوز عروسک‌­بازی می‌­کند و از ازدواج فقط همین را که زن و مرد کنار هم می­‌نشینند و جشنی برپا می­‌شود، می‌داند. دختربچه غرق در دنیای کودکانه خویش است، که ناگهان خبردار می­‌شود از فردا همسر مردی­‌ست که سه دهه از او بزرگتر است! برای نگارش این مقاله از توضیحات وکیل پایه دادگستری بهره برده‌ایم.

همانطوری که از عنوان مطلب مشخص است، ما در این نوشتار کوتاه سعی بر بررسی جنایتی غیرقابل‌گذشت به نام کودک­‌همسری در ایران (با تمرکز بر ازدواج دختران) داریم. اما پیش از اینکه به صورت جدی وارد بحث شویم، چند سطری به عنوان پیش­‌نیاز موضوع تقدیم شما می­‌شود که مطالعه­‌اش خالی از لطف نیست.

کودک کیست؟

کودک همسری در ایران

بر اساس مفاد پیمان‌نامه جهانی حقوق کودک، کودک کسی است که سن او کمتر از ۱۸ سال باشد. طبق تعاریف مختلف، ” ازدواج زودهنگام یا کودک­‌همسری به ازدواجی اطلاق می‌شود که زوجین یا یکی از آنان به سن 18 سالگی نرسیده باشند.”

در ایران هم مانند دیگر جوامع در حال توسعه و سنتی، پدیده کودک‌­همسری به شکل قابل‌توجهی در نقاط مختلف کشور شایع است. باید در نظر داشته باشیم که در بیشتر نظام‌های حقوقی برای آغاز زندگی مشترک، داشتن حداقلی از سن پیش‌بینی شده و ازدواج در سنین کمتر از آن را یا منع، یا مشروط به تحقق شرایطی کرده‌اند.

 بیشتر بخوانید : احقاق حقوق کودکان به بیان وکیل معتبر دادگستری

بلوغ چیست؟

سخنی با آنها که دغدغه­‌ی جهانی بهتر دارند:

مسئله کودک­‌همسری در ایران از گذشته تا به امروز در بعضی نقاط به صورت متمرکز و در سایر نقاط به صورت پراکنده وجود داشته است و روز به روز هم به آمار آن افزوده می­‌شود. از همین رو در این مقاله سعی می‌کنیم به بررسی این پدیده آسیب‌­زا از دیدگاه فقهی و حقوقی بپردازیم و نگاه کوتاهی هم به دیدگاه قانون سایر کشورها در این مسئله داشته باشیم.

اگر شما هم دغدغه این موضوع را دارید، لطفا تا آخر مقاله با وکیل آسایش‌گستران همراه باشید.

ازدواج یا خاله­‌بازی؟!

ازدواج کودکان یا کودک‌همسری نوعی ازدواج رسمی یا غیررسمی است که در آن فرد پیش از رسیدن به ۱۸ سالگی وارد پیمان زناشویی می‌شود. متاسفانه شایع‌ترین آن، ازدواج دختران کم‌­سن با مردانی­‌ست که به صورت غیرمتعارف از آن‌ها بزرگترند و این قضیه

.بیشتر در جو‍امع سنتی و کشورهای مذهبی رایج است. کودک‌همسری در ایران نیز با همین شرایط اتفاق می‌افتد

حداقل سن ازدواج تعیین­‌شده در قانون بسیاری از حوزه‌های قضایی ۱۸ سال است. عموماً عبارت «کودک‌همسری» در مورد کودکان دختری به‌کار می‌رود که با مردان بزرگسال به خاطر اجبار حاصل از سنت‌های قومی، غلبه‌­ی روح مردسالارانه، فقدان دانش و تحصیلات یا مشکلات اقتصادی خانواده ازدواج می‌کنند.


:: بازدید از این مطلب : 154
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : وکیل 23
شنبه 29 مرداد 1401

وکیل ارث و میراث 09124970000

شماره وکیل ارث و میراث 09124970000 این روزا وراث برای تقسیم ارث یا طی کردن مراحل انحصار وراثت از یک وکیل دادگستری استفاده می کنند.همچنین خیلی از اشخاص بخاطر عدم آگهی از روند قانونی تقسیم ارث از یک وکیل ارثیه مشاورات لازم را دریافت می کنند.ما در این مطلب قصد داریم بهترین راه های ارتباطی با یک وکیل مجرب و با تجربه در امور ارث و میراث را به شما معرفی کنیم.

وکیل ارث و میراث در تهران

وکیل ارث

برای ارتباط مستقیم و تلفنی با دفتر وکیل در تهران می توانید با این شماره 88403987- 021 تماس حاصل فرمایید.

وکیل ارث و میراث در مشهد

موسسه حقوقی آسایش گستران شعبه دیگر خود را نیز در استان خراسان رضوی در شهر مشهد افتتاح کرد. این موسسه با توجه باز خورد های اخیر و تماس های دریافت شدِ متوجه کمبود موسسه حقوقی در مشهد شد و تمام تلاش خود را در طی چندماه اخیر کرد تا شعبه دیگر خود را در این شهر تاسیس نماید.

شماره موبایل وکیل ارث و میراث:09159159150

شماره دفتر مشهد:05138332222

نقش وکیل در تقسیم ارث بین ورثه

وکیل ارث چه وظایفی دارد؟

وکیل تقسیم ارث و اموال شخصی است که بصورت کامل از قوانین کشور از جمله قوانین مربوط به امور حسبی اطلاعات داشته باشد و بهترین راه حل را برای موکل خویش انتخاب می کند.

زمانی که شما یک وکیل در امور ارث و میراث اخذ می کنید در واقع یک وکیل حرفه ای که تجربه خود را صرفا در این جهت گذاشته است اخذ کرده اید نه یک وکیلی که در انواع امورات حقوقی نقش دارد. بهتر بگویم وقتی شما وکیل ارث میراث اخذ می کنید این وکیل سالهاست که در امورات مربوط به تقسیم ترکه و ارث و میراث سروکار داشته است و تجربیات بسیاری دارد که میتواند به موکل خود ارائه دهد.


:: موضوعات مرتبط: دعاوی حقوقی , ,
:: بازدید از این مطلب : 141
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : وکیل 23
پنج شنبه 27 مرداد 1401

انواع مهریه به لحاظ نحوه پرداخت

انواع مطالبه مهریه

به طور کلی، دو حالت برای نحوه پرداخت مهریه در قانون پیش‌بینی شده است: عندالمطالبه و عندالاستطاعه. نحوه پرداخت مهریه در سند نکاحیه تعیین می‌گردد. هر یک از این اصطلاحات، مفهومی متفاوت و بار حقوقی جداگانه‌ای دارند. در ادامه به تعریف هر یک از این اصطلاحات می‌پردازیم.

مهریه عندالمطالبه

در اغلب موارد، مهریه زن در سند نکاحیه او عندالمطالبه تعیین می‌گردد. بدین معنا که هر لحظه‌ای که زن اراده کرده و مهریه خود را از همسرش مطالبه کند، مرد موظف به پرداخت مهریه او است.

مهریه عندالاستطاعه

این نوع از مهریه حالتی استثنایی دارد لیکن بنا به توافق طرفین امکان دارد که نحوه پرداخت مهریه به صورت عندالاستطاعه تعیین شده باشد. مهریه عندالاستطاعه بدین معنا است که چنانچه مرد تمکن مالی لازم را داشته ملزم به پرداخت مهریه زوجه است. تفاوت عمده‌ای که در مهریه عندالمطالبه و عندالاستطاعه وجود دارد، در خصوص بار اثبات است. یعنی این که در مهریه عندالمطالبه چنانچه مرد تمکن مالی پرداخت مهریه را نداشته باشد، او است که باید اعسار خود از پرداخت را اثبات کند ولی در نهریه عندالاستطاعه این زن است که باید تمکن مالی همسر خویش را در پرداخت مهریه‌اش ثابت کند.

شرایط مال مورد مهریه

مالی که مورد مهریه قرار می‌گیرد، باید شرعاً و قانوناً شرایطی داشته باشد که در ادامه به تشریح آنها می‌پردازیم:

الف- مالیت داشته باشد: بدین معنا که دارای ارزش مادی و منفعت اقتصادی باشد.

ب- معلوم و معین باشد: بر اساس مقررات قانون مدنی، مالی معین و معلوم است که مقدار، جنس و اوصاف آن دقیقاً تعیین شده باشد.

ج- تحت تملک زوج باشد: یعنی زوج تنها مالی را می‌تواند به عنوان مهریه همسر خویش قرار دهد که متعلق به خود او بوده و مالکیت آن را دارا باشد. چنانچه مال مورد مهریه متعلق به شخص دیگری باشد، رضایت و امضای وی کتباً، قانوناً و شرعاً قید شده باشد.

 بیشتر بخوانید : وکیل پایه یک دادگستری برای مطالبه مهریه

ضمانت اجرای کیفری در مطالبه مهریه

وکیل مطالبه مهریه

با توجه به این امر که طی سالیان اخیر، مبالغ هنگفتی به عنوان مهریه تعیین می‌‌شد و همین موضوع سبب افزایش شدید تعداد زندانیان مهریه گردید. بنابراین قانونگذاران به این نتیجه رسیدند که تغییری در قوانین مربوط به مهریه ایجاد کنند تا از افزایش سرسام‌آور تعداد سکه‌های مهریه و شمار زندانیان ناشی از آن بکاهند. در نتیجه قانونی تصویب شد که به موجب آن زوجه می‌تواند هر میزان مهریه که می‌خواهد را تعیین کند، لیکن صرفاً تا 110 سکه بهار آزادی ضمانت اجرای کیفری دارد. یعنی چنانچه مرد از پرداخت یکجا و یا اقساطی (بنا به توافق طرفین و یا رأی دادگاه) 110 سکه سر باز زند، زوجه می‌تواند حکم جلب وی را أخذ و او را حبس نماید.

مطالبه مهریه دختر باکره

مهریه دختر باکرِ

برخی مواقع نکاح پیش از وقوع نزدیکی بین زن و شوهر رخ می‌دهد. در چنین حالتی بر اساس قانون از آنجا که زوجه دوشیزه بوده، نصف مهریه تعیین شده در سند نکاحیه به وی تعلق می‌گیرد.


:: موضوعات مرتبط: دعاوی حقوقی , ,
:: بازدید از این مطلب : 165
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0

صفحه قبل 1 2 3 4 5 ... 33 صفحه بعد

.:: This Template By : Theme-Designer.Com ::.
درباره ما
گروه وكلاي آسايش گستران با در اختيار داشتن كادري گسترده از وكلاي پايه يك و قضات بازنشسته و اساتيد دانشگاهي در سراسر ايران و كشورهاي زيادي ميتوانند تامين كننده آسايش حقوقي شما هموطنان ارجمند باشند . هسته مركزي حقوقي موسسه آسايش گستران در سه كميسيون حقوقي ، كيفري و خانواده انجام وظيفه مينمايند ، به نحوي كه پرونده هاي ارجاعي ، در كميسيون مريوطه مطرح و پس از تعيين استراتژي ، توسط وكلاي مربوطه پيگيري ميشود و در تمام مراحل قضايي پرونده توسط مسئولين كميسيون بر حسن جريان امور نظارت ميشود .
منو اصلی
نویسندگان
آرشیو مطالب
مطالب تصادفی
مطالب پربازدید
پیوندهای روزانه
چت باکس

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)
تبادل لینک هوشمند

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان مرکز معتبر مشاوره حقوقی و آدرس noloasayesh.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.